2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
قربونت لیلا جون نه نخریدم مستاجرم راستی منم مشکل سر پا دستشویی کردن پسرمو دارم هرکار میکنم نمیشینه چه کنم کسی راهکاری نداره
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعای روز دوم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم "اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الی مَرْضاتِکَ و جَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ‌ الرّاحِمین" خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خوشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مرا در آن برای خواندن آیات قرآن به رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم "اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الی مَرْضاتِکَ و جَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ‌ الرّاحِمین" خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خوشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مرا در آن برای خواندن آیات قرآن به رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام دوستان . داغونم دخترم 4 تا دندونش باید پر بشه . اونم دختری که یه غریبه بیاد سمتش نه همین که نگاهش کنه گریه میکنه موندم چجوری میذاره دندونپزشک بیاد کنارش و روی دندونش کار کنه اونم با صداهای دستگاه دندونپزشک
زندگی را دوست دارم ...
سلام به همگی چقدر اینجا خلوت شده خدارو شکر منم در پروژه پوشک گیری موفق بودم به جز یه وقتایی که پسرم یه قطره میکنه و بعد اطلاع میده جیش داره و وایساده دستشوییی شماره دو رو میکنه هنوز
CafeMom Tickers
سلام من که خداروشکرچندماهه ازجیشش راحت شدم کلا مستقل شده میره جیش میکنه وخودشم میشوره میاد
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
سلااااااام چقدر اینجا سوت و کور شده یادش به خیر هر روز سر میزدم من خیلی سرگرم اداره کردن پیج اینستا گرام پسرم شدم ولی دوست دارم از حال دوستای نی نی سایتیم خبر بگیرم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام دوستان دلم براتون تنگ شده چه خاطرات و روزهایی داشتم با این تاپیک و اعضای اون یادش بخیر واقعا توروخدا گاه گاهی سر بزنید
2810