2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلاااممممممم به همه ساناز خیلی خوش حال شدم خوش به حالت البته احتمالش هست منم تواین دوسه ماه اینده خبر بارداریمو بدم بهتون انشاالله دخمل من واسه جیش ۲هنوزمقاومت میکنه خواهرا چیکارکنم ؟؟؟هرجی باملایمت باهاش صحبت میکنم واسش جایزه میخرم فایده ای نداره همچنان کارخودشو میکنه .میدونه کارش زشته ولی میترسه بهم بگه کارشوک میکنه بهم میگه مامان قول میدم دیگه ......اونوقته که میفهمم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال بپرسم ؟؟؟؟. تواین دوسال ونیم شده یه وقتایی بچه هارو کتک زده باشید یانه؟؟؟
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
ممنون مامان باران جون عزیزم تازه هفته هشنم هستم طهورا جون مرسی عزیزم انشالله شما هم دوباره به سلامتی باردار میشی طهورا جون شاید بلد نیست چطوری باید پی پی کنه باید یادش بدی عزیزم
🍁🍁🍁🍁
نه سانازی میدونه اوایل خوب بودمیرفت دستشویی جیششو میکرد ولی الان به هیچ وجه نمیگه جیش۱رومیگه ولی پی پی روتوشلوارش میکنه هرچی باملایمت باهاش صصحبت میکنم فایده نداره بچه زرنگیه باعروسکش که بازی میکنه بهش میگه توشلوارت جیش نکنی بدوبدوکن بروتودستشویی وگرنه بو میگیری
چندروزه دست خودم نیست موقعی که میبینم توشلوارش خراب کاری کرده میزنمش باورکنید بعد پشیمون میشم وازعذاب وجدان میخام بمیرم موندم به خدا اعصابم جندروزه داغونه داغونه
طهورا جان به خودت مسلط باش... طفل معصوم ها مظلوم تر از اونی هستندکه باور کنید... تازه دو سال و نیمه شونه ... چیزی نمی فهمن بزرگترهاش بارها و بارها اشتباه میکنن نه بازخواست میشن نه کتک میخورن... صبر کن بازم بهش بگو....(بقول من انقدر که زبونت واقعا مو دربیاره)
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
مدل جایزه هاشو عوض کن مثل چیز قیمتی یا کادو نباشه ... مثلا بهش اجازه بده که رو دیوار نقاشی بکشه (میتونی کاغذ بچسبونی یا با مداد شمعی بکشه که بشه پاکش کرد)یا مثلا من (البته امیدوارم بهم نخندی)به دخترم اجازه میدادم رو شکمم نقاشی بکشه...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
مامان باران فقط دوست دارم این مرحله هم تموم بشه خیلی واسه من سخت بود البته تقصیرخودم بودخیلی زودشروع کردم من ازشهریور سال گدشته اصلا پوشکش نکردم ولی الان تقریبا ۲ماهه پی پی شونمیگه اصلا ..
بچه ها رو نباید زود اقدام کرد برا مای بی بی گرفتن تو دستشویی کنارس بشین و باهاش حرف بزن و سرگرمش کن بزار حواسش گرت شه و گی پی کنه البته اگه میترسه از پی پیش. وگرنه براش جایزه بزار. من پسرم الان ۵ماه که دیگه مای بی بی نشده فقط هفته اول سختم بود الانم دنبال مهدم که نیمه وقت بزارمش مهد.الان خردش دیگه دستشویی میره و خودشو خشک میکنه با دستمال و میاد. من فقط دستشو میشورم و دستشویی رو.
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
به به سلام به همه سانازی عزیزم مبارکه خیلی خوبه که تونستی با خودت کنار بیای و اماده بارداری دوم باشی افرین منم 4ماهه از پوشک راحت شدم و الان خودش میره جیش میکنه خودشو میشوره ولی من خودم حتما باهاش میرم برای پی پی هم میره کارشو میکنه صدام میکنه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
طهورا جان درکت میکنم خیلی خیلی اعصاب خرد کن و عذاب اوره ولی درست میشه راستی بچه ها یه خبر خوب من 1هفتس پسرمو دارم میبرم مهد البته هنوز نتونستم بذارمش و بیام اونجا تو دفتر میشینم خیلی خوبه با بچه های دیگه ارتباط برقرار میکنه و ..... خودمم 1هفتس میرم باشگاه خیلی عالیه و وقت هردومون نصف بیتر روز پر شده اینجوری
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
از طرفی میخوام برم برای دریافت کارت مربیگری مه اقدام کنم که تا ببینم انشالله سر فرصت میتونم کاری پیداکنم البته شاید بتونم برم تو مهد خود پسرم البته خیلی خیلی درمورد مهد تحقیق کردم تا راضی شدم بذارم
سلام به همگی من الان 8روزه میرم باشگاه و پسرمومیذارم مهد اونجارو خیلی دوست داره و الان 3روزه که دیگه اونجا نمیمونم و میرم باشگاه و بعد میام خونه کارامومیکنم و میرم دنبالش خیلی عالیه روحیم عالی شده و پسرمم خوشحالتره از2 هفته دیگه کلاسهای مربیگریم هم شروع میشه درحال حاضر خیلی دوست دارم کار پیداکنم
2810