2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
وروجک عاشق تو فوق العاده ای من به نمایندگی از همه مامانهای گل مهر 92 تحسینت میکنم بیزحمت دستور خمیرتو اگه ساده است برامون بذار ی جا خوندم کرم تارتار توش داشت... لوازم قنادی یکم بهم دوره... و خریداریش سخت! ممنون
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یادتون نره که از الان با کوچولوهاتون فیگور گرفتن رو تمرین کنید البته میدونم بعضی کوچولوها استادن... این رو بخاطر این میگم که بشه با سفره هفت سین ازشون عکس گرفت.. تو ایام عید دیدنی که بچه ها با لباسهای عیدشون میرن خونه برخی بستگان سفره هفت سیناشون بسیار آنتیکه و ارزش عکس انداختن داره...
مامانا بسه بابا خونه هاتون تمیزه دسته گله ... پاشین بیایید بگید چه خبر؟؟؟ خوبید؟؟؟ فسقل هاتون کار جدید چیکار میکنن؟؟
سلام.مامانا چه خبر ازخونه تکونیاتون من که هنوز شروع نکردم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
طهورا جان من هم ی چیز تو مایه های خودتم... فقط فرشهامو شستمو دکور خونمو عوض کردم... تمیزی آشپزخونه و ویترین و یکسری خریدهام مونده...!!
دوستان فراموش نکنید تو تغییر دکوراسیون و چیدمانی که ممکنه به خاطر ایام عید باشه شرایطی فراهم نشه که با جابجایی وسایل شرایط ی جورایی بشه که بچه ها سو استفاده کنن.. مثلا جابجایی ی میز کوچولو باعث شد که دیشب دخترکم از رو میز کوچیک به روی صندلی و از اونجا به میز ناهارخوری و از اونجا به سنگ اپن آشپزخونه و دسترسی به کابینت ها ... و رژه رفتن و ترس منو و دور از جون همه کوچولوها تون با مخ از بالای سنگ اپن افتاد پایین و ...
سلام به همگیییییییییی انشالا همتون سلامت باشید منم یه هفته ای درگیر اسهال و استفراغ دخترک و سرم و امپول و ... بودم تا اینکه بالاخره تموم شد . دیروز رفتم براش پیراهن شلوار تو خونه ای خریدم برا عید . پوشیده و دیگه درنمیاره بعدم که میخواستم از اتوبوس پیاده شیم گریه گریه که نه پیاده نشیم . هر وقتم میرم بیرون همش میگه بغلم کن ماما باران و مامان الناز شما لباس بیرون دخترتونو چی خریدید برا عید؟
زندگی را دوست دارم ...
سلام من خسته ام خیلی 4روز با خواهرام داشتیم خونه مامانمو تمیز میکردیم تا دیشب که خداروشکر تموم شد از امروز خوته خواهرمو شروع کردیم انشاا..... تموم بشه نوبت خونه منه هیییییییییییی
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
لنا جون و مامی شاد عزیزم اساسی خسته نباشید... کاش منم خواهر شما بودم و اول ی سر میومدید خونه من و وقتی نوبت خونه شما میشد من ناغافل میرفتم سفر...
من تو جشن سیسمونی که برای دخترم گرفتم براش کلی لباس گرفتن که اغلب لباسها مناسب برای این سن و این اندامش شده... ی مانتوی لی زیبا که خواهرم برا تولدش گرفت برای عید و .. خوبه روسری و گل سر و تل سر و ... هم که همکارام و دوستام و خواهرم براش فرستادن... ی جورایی برای عید اوکی هست... فقط کفشش ورنی هست که با کفش ورنی رابطه خوبی نداره!
کاش منم خواهر شما بودم و اول ی سر میومدید خونه من و وقتی نوبت خونه شما میشد من ناغافل میرفتم سفر... خیلی باحالی
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
کاش منم خواهر شما بودم و اول ی سر میومدید خونه من و وقتی نوبت خونه شما میشد من ناغافل میرفتم سفر... خیلی باحالی
دوستان دخترم ناغافل دچار ی مشکل پوستی جدی شده... دکترش هم نا پدید شده!!! تو رو خدا دعا کنید... با مطالبی که تو اینترنت خوندم دارم از دلشوره میمیرم!! قلبم داره از دهنم میاد بیرون... فقط خدا خدا میکنم... و
2810