2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
وای نه اول بچه ها رو ازپوشک بگیرید بعد کل فرشها نجس میشن یکدفعه خودتونو راحت کنید من الان دارم خونمو تحممممممممممل میکنم بعد عید یک شستشوی حسابی دارمم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت همه دوستان🌺🌺🌺 لباس مجلسی و راحتی شیک بچگانه با قیمت فوق العاده مناسب دارم.🎊🎊🎊 @sayna_kidshop @sayna_kidshop مقایسه قیمت و کیفیت کارها بعهده خودتون مطمین باشید پشیمون نمیشید از دیدن پیج اینستاگرام من 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @sayna_kidshop @sayna_kidshop @sayna_kidshop @sayna_kidshop فالو یادتون نره 😉
دوستان سلام... خوس گذشته... ما که هفته گذشته دوبار رفتیم نمایشگاه اسباب بازی و کلی برای دخترک خرید کردیم و دخترک هم کیف کرد...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
به به، به سلامتی لیلا جان اساسی خسته نباشی... درکت میکنم هیچ چیز بدتر از اثاث کشی نیست.. من باران 4ماهه بود که اثاث کشی کردم اما الان که برای خودش وروجکی شده واقعا کار سخته.. خدا قوت...
سلام به همه دخترمن دوروزه که مریض شده وتب میکنه دیشب بالا میاوردواز ساعت ۱تا۳/۵تب داشت وهیجورم قطع نمیشد صبحم دوباره تب کرد ....دیشب دلم رفت پیش مادرایی که بچه هاشون مریضی سخت دارن بیاین باهم دعاکنیم وخداروقسم بدیم به شش ماهه امام حسین که هرجاطفل مریضیه شفابده الهی امین
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
طهورا جان ناراحت شدم انشاا.. که دخترت به زودی زود خوب بشه... حواست باشه آخر شب چیز سنگین به خوردش ندی یا تعارفش نکنی هرچند میدونم طفل معصوم ها از اشتها میرن... ولی بعد از بهبودی دکتر بردیش ؟؟؟ شربت زد تهوع میده خوب میشه... دخترک من هم همینجوری شد آب شد ولی خوب شد... متاسفانه دیشب توی خواب دچار تهوع شد!
سلام سلام به همه مامانهای گل من یه سه هفته ای است که درگیر رژیم و اینا بودم و البته توی شرکت هم یه خرده سرم شلوغ بود و نمی تونستم زیاد پست بزارم من که خونه تکونی رو شروع نکردم البته کار زیادی هم ندارم نهایتا دو سه روز. اخر هفته هم میخوام برم برای دخترم خرید کنم خودمم یه دو هفته دیگه باید صبر کنم تا ببینم به چه وزن و سایزی میرسم بعد برم خرید لباس و ملزومات خودم میخوام دو کیلو دیگه کم کنم حداقل .... مامان طهور ان شا الله دخترت زودتر خوب بشه... واقعا سخته . من که همیشه میگم خودم مریض بشم اشکال نداره ولی طاقت مریضی دخترم ندارم ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام سلام به همه مامانهای گل من یه سه هفته ای است که درگیر رژیم و اینا بودم و البته توی شرکت هم یه خرده سرم شلوغ بود و نمی تونستم زیاد پست بزارم من که خونه تکونی رو شروع نکردم البته کار زیادی هم ندارم نهایتا دو سه روز. اخر هفته هم میخوام برم برای دخترم خرید کنم خودمم یه دو هفته دیگه باید صبر کنم تا ببینم به چه وزن و سایزی میرسم بعد برم خرید لباس و ملزومات خودم میخوام دو کیلو دیگه کم کنم حداقل .... مامان طهور ان شا الله دخترت زودتر خوب بشه... واقعا سخته . من که همیشه میگم خودم مریض بشم اشکال نداره ولی طاقت مریضی دخترم ندارم ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام به همگی خداروشکردخترم ازدیشب دیگه تب نمیکنه وبهترشده ولی الان جهارروزه که اصلا غذانمیخوره فقط هروعده به زور یه لقمه میخوره که اونم تاچنددقیقه تودهنش نگه میداره خیلی لاغرشده وزنش کردیم ۱۰کیلوخالصه به نظرشماکم نیست؟؟؟البته ازاولش ریزه بود ولی الان فکرکنم طبیعی نیست
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
اخی طهورا جان ناراحت شدم عزیززم والا پسرمنم لاغره لاغره 10 وخردوه ای وزنشه وزن نگرانی نداره فقط سلامتیشون نگرانی داره به نظرمن الهی که همیشه سالم باشن
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
دختر من هم گاهی 10 گاهی هم 10و سیصد یا چهارصده! بیشتر از این وزن نگرفته از بس بازیگوشه... طهورا جان دعا میکنم حالش بهتر بشه ولی این چند روزه هوا بدجور سرد شده ... بقول همکارم سوزش گداکُشه..
ترنم جان منم درگیر رژیم هستم بیشتر از کم کردن وزن سایز کم کردم... ولی خسته شدم از بس قرص چربی سوز و ویتامین و ... خوردم... متاسفانه جدیدآً آرتروز زانو هم به مشکلاتم اضافه شده... دکتر گفته چهارزانو-دوزانو و نماز نشسته و ... ممنوع... ی ذره که کارمیکنم پادرد میگیرم... ولی انقدر مشغله دارم که داروهام یادم میره باران آخر شب ها میاد و طفلکی(خیلی خودجوش) به زانوهام پمام پیروکسیکام میزنه...
2810