2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
ساناز گلی جان خوبه ولی خیلی سخته خییلیییییی یه مسئله ای که هست اینه که پسرمن بیرون از خونه و تومهمونی عالی همکاری میکنه و حواسش خیلی جمعه با اینکه پوشک میکنم و بهش میگم برات شورت چسبی پوشوندم که سردت نشه ولی متاسفانه تو خونه خودمون میرسیم سریع پوشک رو باز میکنم اقا هم بی خیال میشه و گاهی از دستش در میره
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
تو خونه هر نیم ساعت یا 45 مین میبرم جیش میکنه ولی بازم روزی 1الی 2بار رو خطا داره البته 3-4 باری پی پی شو تو دستشویی کرده ولی نمیدونم چرا برای اون مییبرمش مقاومت میکنه و براش عادی نشده و تو شلوارش کارشو میکنه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته 5شنبه و جمعه گذشته باباش بردش پارک و حسابی کیف ککرده بود حالا از اون روز هی میگه پاک پاک منم همش میگم بابا گفته بری دستشویی پی پی کنی میبردت پارک تاب و سرسره سوار بشی ولی گوش نداده فعلا
ولی خیلی باحاله هر وقت میره دستشویی جیش میکنه فوری جیششو نشون میده میگه مامان ایناها جیش بریم پاک منم میگم نه بابا گفته فقط پیپی تو ابه جایزش پارکه
ترنم و ساناز گلی جان از بهونه گیری و گیر دادنهاشون و خرابکاریهاشون نگو که دلم خونه منم واقعا خسته ام واقعا ولی چاره ای جز ادامه دادن نداریم
دوستان عزیزم... لنا جون لیلا جون ترنم جون..سانازی جون.. بلوچ جون ... شبنم جون ... سانازی عزیز مامی شاد عزیز sanaz goli عزیزم و ... میشه خواهش کنم به آدرس زیر برید و به دختر ناناز من رأی بدید... و براش نظر بذارید... اسم دخترم باران بلوریان هست... انشاا.. جبران کنم http://zendegionline.ir/photos_gallery/mosabeghe_aks_koodak/230693#
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
واااااای چقدر دل به دل راه داره امروز داشتم کارامو میکردم باد مامان باران افتادم و دست دخترش الاناومدم بنویسم از مامان باران چه خبر و دست دخترش چه طوره که پیام خودشو دیدم
مامان باران عزیز دست باران چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی گفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا تا این حد دیگه به اونا مربوط نمیشه مگه شما خودت خواستی اون جوری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی.دخترمنم واسه جیش شماره ۲خیلی اذیت میکنه معمولا کارشوتوشلوارش که میکنه بعد میگه مامان جیش کردم هرچقدرم بهش گفتم اگه بهم بگی بهت جایزه میدم گوش نمیده .واسه اون جیش دیگشم خودم بهش یاداوری میکنم وگرنه اونم نمیگه.......خسته شدم چرانمیگه
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
سلام عجب ها. اختیار بچه خودتم نداری بگو بچست دیگه چکارش کنم. الان که این اتفاق افتاده . اتفاق بوده عمد که نبوده ... این جور مواقع همه میشن دایه مهربانتر از مادر ....
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
مشابه این تو تابستون برای دختر من هم پیش اومده بود . خونه خاله ام بودیم الناز رفته بود رو صندلی بعد صندلی که کنار در بود برگشت الناز هم افتاد روی بازوش خراشیده شد به اندازه 5 سانت. و زخم شد و حالت سوختگی داشت . وقتی برده بودمش خونه خواهر شوهرم و اون هم بردا بودش خونه مامانش زخم دستش که دیده بودن به الناز گفتن دستت چی شده با اتو سوخته اون هم که بچه 20 ماهه گفته اره . من که رفتم دنبالش گفتن اره دستش داغون شده میگا با اتو سوخته . حالا هر چی من توضیح میدم که قضیه از این قراره میگن مثل زخم سوختگیه ...بعد هم باید بیشتر مراقب باشی... من هم گفتم بچست دیگه چکارش کنم .نمیتونم که دست و پاش ببندم. خلاصه که همه شرول میکنن به نصیحت و اداب بچه داری ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم