2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام به همگی... دوستان دختر من قصه خاله سوسکه رو دست و پا شکسته یاد گرفته... بسیار بانمک تعریف میکنه بچه های شما چی بلدن؟؟؟؟ شعر یا... یا اسم و فامیلشونو میتونن واضح بگن؟؟
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام من مامان ابانی م منم پسرم قصه میگه و اسم و فامیلشو کامل میگه یه وقتایی شعرم میخونه خودش برا خودش
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دختر من قصه زیاد بلده بس که براش قصه گفته باباش .... قصه حسنی. شیر سلطان. سمندون. دون دون. اقا روباهه . خروس بلا.....فامیلش از مدتها پیش میگه . فامیل شوهرای خواهرم و مامانم و البته خودم رو هم بلده به علاوه اسم پسرخاله و عمو و عمه اش... و پسردایی هام و خاله خودم و دختر خاله هام.... از خیلی وقت پیش بهش گفتم بزرگ شدی می برمت استخر مایو میخرم. الان هر وقت میخواد از بزرگ شدن حرف بزنه میگه من بزرگ بشم خانم بشم میرم مهد میرم مدرسه میرم استخر . مامانم مایو بخره ..... کلا شیرین زبونی برای خودش ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
شعد چشم چشم دو ابرو. یه خروس چاق و چله ... و شعر معروف یک دختر دارم شاه نداره. یک توپ دارم قلقلیه .رو بلده . شعر حسنی رو هم با اهنگش که پخش میشه تکرار میکنه
سلاااااام من چند روز روز بود که واسه کاربریم مشکل پیش اومده بود نمیتونستم وارد سایت بشم اما الان خداروشکر مشکل برطرف شد ماشالله به دختراتون چه بلبل زبونایی هستن سورنا استعداد عجیبی توی ریتم اهنگها داره یعنی وقتی یه شعر تکراری رو براش میذاریم سریع ریتم میگیره و با نتا بالا و پایین میره من و باباش فکر میکنیم موسیقی رو ادامه بده موفق میشه دایم یا دف دستشه یا گیتار یا میگه ارگ روشن کن یا در حال رقصه
🍁🍁🍁🍁
لنا جون واسه اول کار خوب داری پیش میری یکم حوصله کن عزیزم بلوچ جون ایسالله تا اخر سال یاد میگیره همیشه دستشوییش رو بگه منم میخوام انشالله به طور جدی از اول بهمن شروع کنم از پوشک بگیرمش خدا کمکم کنه استرس دارم
🍁🍁🍁🍁
سانازی عزیز واقعا کارت لایک داره ی بچه دیگه... خدا رو شکر که انگیزه داری... من که احساس پیری میکنم ولی بازم بچه دوست دارم ولی متاسفانه تو کار خودم می مونم!! ترنم عزیز آفرین به النازت فوق العاده است... فوق العاده میگم ی چیزی میشنوی واقعا کارت درسته.... مادر فوق العاده ای هستی...
دوستان اگه میتونید منابعی از شعرها یا قصه هاتون اگه تو اینترنت یا سایتی یا اسم کتابی هست بگید تا بقیه دوستان هم بتونن همزمان با بقیه بچه ها پیشرفت کنن.. من قصه خاله سوسکه رو از داستانهای بچگیم که پدر خدا بیامرزم تعریف میکرد با کلی تحریف های پدرم میگم... (گاهی بعضی چیزها اضافه و کم می شد)
سلام به همگی ممنون مامان باران جان . لطف داری عزیزم من منبع خاصی ندارم برای قصه گفتن... مثلا خروس بلا یک فیلمه که توی سی دی نگاه میکرد الناز و روند فیلم میدونست من هم قصه اش میگفتم البته الان براش قدیمی شده سمندون هم اگر یادتون باشه چند وقت پیش شبکه ای فیلم پخش میکرد که اون رو هم الناز نگا میکرد ... دون دون رو هم الان داره از شبکه کودک هر روز ساعت 8.15 نگا میکنه که من همون داستان رو براش تعریف میکنم . قصه اقا روباهه برگرفته از خروس بلاست که توش تحریف و اضافه داره
لناجان و سانازی و بلوچ عزیز ان شا الله که به زودی پروژه از پوشک گرفتن را با موفقیت شروع و به اتمام برسونید نگران نباشید . بالاخره این هم یک مرحله از بزرگ شدن بچه هاست الناز اگر بخواد لجبازی کنه گهگداری نمیگه جیشش رو ..ولی من نمیخوام زیاد توبیخش کنم چون میدونم از روی لجبازی این کار کرده .. من هم امیدوارم تا عید این لجبازی و مساله جیش کردن شبهاش تموم بشه و فرشامون بدم قالیشویی ... البته من باید فرشای مامانم رو هم بدم قالیشویی /// خرجام دو برابره
مامان سانازی وبلوچ خیلی خوبه که توانایی و انگیزه بچه دوم رو دارید... تک فرزندی اصلا خوب نیست اگر چه خودم تک فرزندی رو انتخاب کردم .... نمیدونم شاید یه معجزه ای چیزی توی زندگیمون اگر زنده باشیم در اینده رخ بده که این ورق برگرده به هر حال برای همه مامانهای گل این تایپیک و بچه ها گلشون ارزوی سلامتی و موفقیت دارم ..