2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
شب که دیگه همه لامپهارو خاموش میکنم که بخوابیم برای اینکه میخاد منو بلند کنه میگه غذا میخام میرم براش میارم دوباره لامپهارو خاموش میکنم همونجا تو محدوده جای خابش متکاها رو روی هم میچینه و میگه اسبه و روش بالا و پایین میپره
زندگی را دوست دارم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا انشاا... تو پروژه پوشک گیری موفق باشید منم دوست دارم بگیرم ولی هنوز حالش رو ندارم احساس میکنم خودم هنوز آمادگیش رو ندارم شاید دو هفته مونده به عید بگیرم ببینیم چطوریا میشه😊
CafeMom Tickers
سلام و شب بخیر من خیلی خوشحالم که پروسه پوشک گرفتن رو هم پشت سر گذاشتم برام کابوس شده بود خداروشکر تموم شد شما دوستان هم اینکار رو بکنید چون مطمئن باشید الان توانایی کنترل دارن و دارن تنبلی میکنن
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
پوشک گیری نیاز به اموزش بچه ها داره... باید اموزش ببینند و شما هم خسته و ناامید نشید ساناز گلی جون 2هفته به عید اصلا اینکار رو نکن چون عیداذیت میشی زودتر شروع کن که تاعید کاملا مسلط بشه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
مامان باران عزیز اصلا این مدت طولانی شیر دهی خوب نیست دندوناش داغون میشه به هر نحوی هست بگیرش عزیزم فقط 2-3 روز بی تابی و گریه داره تموم میشه میره
#ازپوشک_گرفتن (قسمت اول) ⚜استاد تراشیون⚜ @farzandesalehe ✔️سن مناسب از پوشک گرفتن,بستگی به آمادگی خود بچه دارد. 🚦این آمادگی ها شامل: 📌بتواند لفظ ادرار را بگوید.(منظور همان ج ی ش است) 📌علاوه بر گفتن لفظ,مفهوم را هم بفهمد.مثلا بداند که این لفظی که میگوید,دلالت بر انجام آن کار دارد. 📌خود بچه علاقه داشته باشد از پوشک جدا شود. 📌به مقدمه نیاز دارد.مثلا از شیوه قصه گویی استفاده کنیم.قصه بگوییم و هم زمان تصویرش را بکشیم. 📌فضای سرویس بهداشتی,که میخواهد برای اولین وارد آن شود,تمیز و بدون بوو بدون وجود حشرات موذی باشد.برای اولین بار و دفعات ابتدایی از عروسک یا بادکنک یا برچسب های کودکانه استفاده شود که این محیط برایش تدایی کننده خاطرات خوش باشد. 📌رفتارهای غیر منطقی انجام ندهید.وسواس گونه عمل نکنید.مثلا از کمر به پایین بچه را آب نگیرید.❗️ 📌در مراحل اول بچه ها را شرطی کنید.مثلا یک میز جلوی سرویس بهداشتی قرار دهید,روی ان یک کاسه بگذارید,به بچه بگویید هروقت دستشوییت گرفت و خودت رفتی و برگشتی توی این کاسه یک جایزه میبینی.یک تا دوهفته این کار انجام بشود کافی است. 📌هیچ وقت اصرار بیش از انداز نداشته باشید .مثلا هی نگویید:زود باش,دیر شد,الان میریزه.اینطوری اراده بچه از وی گرفته میشود.با خودش میگه مامان اونقدر میگه تا من برم.پس ولش کن. 📌اگر خودش را نجس کرد,نباید دعوایش کنیم.اماباید ناراحتی خودمان را نشان بدهیم.مثلا بگوییم,شما که بلد بودی,چرا دقت نکردی و... ☘باید به این نکته توجه داشت که وقتی میخواهید بچه را از پوشک بگیرید,بالاخره خانه برای یک بارهم که شده نجس میشود.پس به خودتان سخت نگیرید.‼️
مامی شاد عزیز ببخش اومدم تایپکتو لایک کنم نمیدونم چرا اشتباهی نمی پسندم رو زدم!!! بابت رفتار ناپسندم من رو ببخش ..
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
باران بیشتر شبها سست میشه و بهونه میگیره وگرنه طی روز سرگرمیش کاری نداره ... به عشق خیار و گوجه و آلبالو و پسته هر کاری میکنه.... ولی متاسفانه شب تا صبح گاهی خوبه ها ولی گاهی ... منو درمیاره
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام به همگی مامان باران هر چقدر هم گریه ات دربیاره زیر بار نرو... اگرچه سخته ولی ماشا الله الان بزرگ شده دیگه نباید به شیر خوردن ادامه بده ... من یه جوردیگه مشکل دارم دخترم پستونک میخوره و نمیتونه اصلا دل بکنه ازش... من هم تو این مورد واقعا موندم ... ولی خوب خداروشکر چون خوب حرف میزنه و کلمات به نحو احسن ادا میکنه منم زدم به بی خیالی ... راستی دختر من هم فحش یاد داره متاسفانه ... بی شعور/ گستاخ / و خیلی خیلی بخشید ... پدرسگ .... که من گفتم این کلمه رو نگو به جاش بگو گستاخ... ولی وقتی دیگه خیلی عصبانیه دیگه به این نکته توجهی نداره و هر سه تا رو با هم میگه
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام چه باحاله فحش بلد شدن خیلی بانمکن ماشالله عیبی نداره بالاخره شنیدن یاد گرفتن بی تفاوتی نشون بدید دیگه نمیگن من هم فعلا پسرم عالی داره باهام همکاری میکنه و جیششو میگه البته خودمم مدام چشمم به ساعته میبرمش
سلاااام به همگی .من دخترم خیلی زود به حرف اومد الان دیگه ماشاا...بلبل زبونی شده واسه خودش وخیلی خیلی پرحرفهمن قبل ماه رمضون مطهره روازشیرگرفتم وا قعا اذیت نکرد خیلی خوب بود ولی واسه ازپوسک گرفتن یه خورده لجبازی کرد.
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
امروز میگم بیا اجربازیاتو جمع کن .....میگه اوووف مامان دیگه اذیتم نکن خودت جمع کن باهات قهرم.بعضی اوقات ازحاضرجوابیاش خندم میگیره بعضی اوقاتم که نگووو حرررص ادمو درمیاره
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته