2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
ممنون مامان باران جون و ترنم جون البته باید ببینم خدا چی میخواد واسمون ترنم مرسی که دلداری میدی اره عزیزم دقیقا این مرحله هم میگذره لیلا جون حتما پسرت فعلا امادگیش رو نداره،، تا چند وقت دیگه پوشکش کن بعد دوباره تلاش کن عزیزم
🍁🍁🍁🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من تو روابط اجتماعی تشکر کردن رو خوب بلده... اما سلام یادش میره... موقع خداحافظی هم بعد از گفتن کلمه "دست شما دردنکنه" به همه تک تک میگه دوستت دارم...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
دوستان من هنوز تو پروسه از شیر گرفتن موندم... همه مسخره ام میکنن ولی واقعا موندم چیکار کنم... صبر زرد رو عینهو قطاب میخوره.... طعمش زهره ماره ولی میخوره چون میدونه بعدش به شیر میرسه...
سلام صبح بخیر مامان باران جان اره دیشب خیلی خسته بودم اخه یه کار جالب کردم خیلی سر همین پوشک گرفتن عصبی شده بودم خلاصه 1شنبه صبح با خواهرم و پسرم رقتم خونه اون یکی خواهرم که تنهاس و دوروزموندم ودیشب برگشتم البته رفتیم خونه پدرممم سر زذیم کلا خیلی خیلی خوش گذشت و ارامش داشتم پسرمم اصلا خطای جیش کردن نداشت و اصلا خودشو خیس نکرد
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام صبح بخیر مامان باران جان اره دیشب خیلی خسته بودم اخه یه کار جالب کردم خیلی سر همین پوشک گرفتن عصبی شده بودم خلاصه 1شنبه صبح با خواهرم و پسرم رقتم خونه اون یکی خواهرم که تنهاس و دوروزموندم ودیشب برگشتم البته رفتیم خونه پدرممم سر زذیم کلا خیلی خیلی خوش گذشت و ارامش داشتم پسرمم اصلا خطای جیش کردن نداشت و اصلا خودشو خیس نکرد
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
خیلی خوب بود جای همه خالی خوش گذشت اخه اخه خیلی وقته همسرم اموریت نرفته و منم تنها جایی نرفته بودم
سلااااام لنا جون نخسته انشالله همیشه به خوشی و گردش و تفریح مامان باران عزیزم اگه تصمیت برای از شیر گرفتن قطعیه باید قاطع باشی و از همین امروز شروع کنی عزیزم نمیخواد چیزی به سینت بزنی فقط بهش بگو تو بزرگ شدی دیگه نباید ممه بخوری و دیگه بهش نده تحت هیچ شرایطی وقتی اومد طرفش و گریه کرد سرش رو گرم کن واسش چندتا اسباب بازی جدید بگیر تا باهاشون سرگرم بشه یا ببرش بیرون مثلا خانه بازی تا حسابی بازی کنه و خسته بشه از همسرت هم بخواه تو این شرایط بیشتر کمک حالت باشه و بیشتر با دخترت وقت بگذرونه اگه عادت داره شبا با شیر بخوابه سعی کن مثلا روی پاهات بذاری تا بخوابه یا تو بغلت بگیر راه برو و.. اگه نصفه شبا هم بیدار شد و گریه کرد بهش اب بده دوباره بذار روی پاهاتو... عزیزم مطمین باش موفق میشی از همین امروز شروع کن
🍁🍁🍁🍁
تصمیم من جدیه ولی متاسفانه از ترس همسایه ها و اینکه صدای داد و هوارش میره رو هوا همسرم میگه بهش بده... میگه: باران از این بچه هاست که زده بشه از چیزی دیگه محاله سراغش بره اما من مطمئنم باران از هر چی زده بشه از این یک مورد عمراً زده بشه.. خوبیش اینه که طی روز کلا شیر پاستوریزه میخوره .. شباست که روانی میکنه
مامان باران یعنی چی به خاطر همسایه ها؟؟؟؟؟؟؟ همین بهش بده بهش نده باعث شده تا الان نتونی بگیریش عزیز دلم دخترت ماشالله بزرگ شده حالا اومدیم چند سال دیگه تو این خونه خواستین بمونین باید به خاطر همسایه ها به دخترت شیر بدی؟؟ عزیزم نگران نباش فقط چند روز بهانه میگیره
🍁🍁🍁🍁
سلام به مامانای فعال تایپیک من تو پروسه پوشک گرفتن موفق بودم خیلی وقت پیش. به خصوص برای پی پی از 20 ماهگی یاد گرفت و دیگه حاضر نبود توی پوشک انجام بده این مورد رو خیلی خوب همکاری کرد . شبها فقط پوشکه . البته از اونجایی که خوراک نداره چه مایعات و نوشیدنی چه غذا و چیزای دیگه خیلی نیاز به دسشویی رفتن نداره. شبها هنوز جیش میکنه ان شالله اونم تمووم میشه . شماها موفق باشید . ما هم وضع مالی خوبی نداریم ولی ان شالله یه بچه دیگه خدا بهمون بده. ان شالله. دختر منم یاد گرفته وقتی صداش میزنم برا کاری میگه دستم مشغوله و- گاهی وقتا میگه آها فهمیدم داره کمکم اصطلاحات خاص رو یاد میگیره و خ ودش از این بابت ذوق میکنه و میخنده
زندگی را دوست دارم ...