2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلااام سلام به روی ماهتون بچه ها من خیلی دوست دارم الان برم مسافرت تک و تنهااااا بدون همسرو بچه دلم میخواد فقط استراحت کنم فقط بخوابم دلم میخواد کتاب بخونم یه دل سیر غذا بخورم راحت لم بدم و تخمه بشکنم و فیلم ببینم دوست دارم به دل برم خرید کنم دوست دارم برم پیاده روی و استرس هیچیییییی رو نداشته باشم شما دلتون نمیخواد؟؟؟؟
🍁🍁🍁🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی فعلا نمیشه مادر شدن و یه بچه نازنازی داشتن همین چیزارو هم داره دیگه ،، سختی داره بیخوابی داره نرسیدن به کارهای مورد علاقه ات رو داره و..... اما خدایا به داده و نداده ات شکر
🍁🍁🍁🍁
سلام دوستان ی سوال؟؟ آیا بچه های شما فضول هستند؟؟؟ دخترک من گه گاه سرکیف من میره و فضولی میکنه یا سر کیف خالش میره و گاهی کیفشو براش میاره که موبایلتو بیار بازی کنیم.. عمه اش هم که باشه میره سرکیفشو به وسایل آرایشش دست می زنه
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
با اینکه من اهل آرایش نیستم میتونم با اطمینان بگم که باران کارکردن با کلیه وسایل آرایشی رو در حد ایده آل بلده... چند روز پیش پدرش وقت دکتر داشته وقتی دفترچه اش رو میده تا دکتر داروهاشو بنویسه میبینه کلیه ورقهای سالم دفترچه از وسط به دو نیم شدن...
دیگه وسایلمونو تو کشوهامون هم نمیتونیم قایم کنیم... دستگیره کشوها رو برداشتیم... خودمون به زحمت و ی جور با بدبختی باز میکنیم اما دخترک ما استاده... مرحمت فرموده راهنمایی کنید
سلام مامان باران دختر من هم خیلی فضوله و اگر کیف دم دستش باشه میره سر بختش.. چاره اش اینکه وسایلی که حساس هستند رو جلوی چشمش نزاری ...یا وقتی اون وسیله رو برداشت و دیدی یه چیز دیگه که دوست داره بهش بده ..اونو ازش قایم کن... راه حل دیگه ای به نظرم نمیرسه
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
من هم زیاد اهل ارایش نیستم و النازم زیاد رو وسایل ارایشی زوم نمیکنه خوشبختانه.. من فقط رژ لب و مداد چشم و کرم ضد افتاب استفاده میکنم که گهگداری میگه برای من هم رژ لب بزن ... ولی تبحر زیادی در شونه کردن موی دیگران به صورتی که پوست از کلشون بکنه داره... میره توی اتاق 4.5 تا برس و شونه رو میاره بعد میشینه به نوبت با هرکدوم یکبار موهای شوهرم شونه میکشه ... و اون هم ناچارا تحمل میکنه ولی من نمیزارم چون واقعا درداوره شونه کردنش
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
دوستان این فضولی نیست کنجکاویه اقتضای سنشونه چون هنوز حریم خصوصی و وسایل شخصی و حد و مرز رو درک نکردن فقط دوست دارن کارهای مارو تکرار کنن و یه جورایی مقلد ما هستن و اجازه انجام هر کاری رو به خودشون میدن پس تا اونجای ممکن کشوها و کیف ها و ... ایمت کنید تا خدایی ناکرده اتفاق جبران ناپذیری رخ نده
🍁🍁🍁🍁
من خودم خیلی آرایش رو دوست دارم تا رژ لبم میزنم پسرم میگه مامان تیپ ( یعنی مامان تیپ زدیا ) یه وقتایی میگه برای منم بزن وای تا میگم تو مثل بابا باید عطر بزنی و موهاتو درس کنی میگه باشه به جز بعضی موقع ها که اصلا هیج جوره کنار نمیاد و میگه نه من یعنی منم میخوام بچه بود خیلی کنجکاو بود در همه کشوها و کابینت ها رو باز میکرد وای الان اصلا اونجوری نیست فقط میگه بشین کنارم بازی کنیم و از بغلم جم نخور
CafeMom Tickers
ساناز گلی منم اهل ارایش هستم پسرم کار کردن با لوازم ارایش رو خوب بلده مثلا وقتی میخوام لاک بزنم میگه واسه منم بزن هرچی میگم تو مردی نبلید بزنی متوجه نمیشه منم روی یکی از ناخناش میزنم ساناز گلی حتما بلد نیست خودش تنهایی بازی کنه چند روز واسش وقت بذار و چند نوع بازی یادش بده بعد که سرگرم شد فرار کن
🍁🍁🍁🍁
سانازی پست ها : 4873عضویت:1393/2/23 1394/10/8 - 11:58 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] سلااام سلام به روی ماهتون بچه ها من خیلی دوست دارم الان برم مسافرت تک و تنهااااا بدون همسرو بچه دلم میخواد فقط استراحت کنم فقط بخوابم دلم میخواد کتاب بخونم یه دل سیر غذا بخورم راحت لم بدم و تخمه بشکنم و فیلم ببینم دوست دارم به دل برم خرید کنم دوست دارم برم پیاده روی و استرس هیچیییییی رو نداشته باشم شما دلتون نمیخواد؟؟؟؟ ( 1 ) [می پسندم] اخ اخ گفتی واقعا خسته ام
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام چند روزه سایت برای من باز نمیشه منم ارایش رو دوست دارم و تو خونه اکثرا ارایش دارم پسر من وقتی ارایش میکنم خوشش میاد و لبخندهای موذیانه میزنه ولی هیچ وقت تا حالا نگفته برای منم بزن موهاشو دقیقا مثل باباش سشوار میکنه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
بچه ها من گاهی خیلی دلم میگیره خیلی اونم از اینکه کسی رو ندارم که بچمو نگه داره و من هرروز زمانی رو به خودم اختصاص بدم من که تصمیم خودمو گرفتم به هیچ عنوان دیگه بچه نمیخوام همسرمم موافقه