2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام دوستان .... جاتون خالی ما سه شنبه عروسی بودیم و پاتختی با یک روز تاخیر پنجشنبه بود که متأسفانه از چهارشنبه شب باران حالش بد شد... فکر کردم ی سرماخوردگی ماشاا.. دیگه ی پا دکتر شدم اما چشمتون روز بد نبینه تب پشت تب ... آخرسر جمعه راهی بیمارستان شدیم
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
دکتر گفت: "خروسک"؟؟؟؟ طفل معصوم بچه ام خیلی ساکت و مظلوم شده... دکتر دارای خاصی نداد ی دیفن هیدرامین و شربت استامینوفن و ی آمپول در صورتی که نتونست خوب نفس بکشه ... بد قلق شده... مدام به من میچسبه و شیر میخوره .... انقدر شب بیداری و روزبیداری کشیدم که قیافه ام اینجوری شده
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا ان شا الله که حالتون خوب باشه منم که از اربعین تا شب یلدا دخترم مریض بود شده پوست و استخوان . خودمم دیگه ارامش ندارم. 5-6 روزیه که بهتره ولی غذا و خوراک نداره میخوام نمونه ادرار بگیرم ازش ولی چیز که نمیخوره ادرار هم نداره یا خیلی کم که بی فایدست. قبلا گفتم 2 روز بعد اربعین سرم بهش زدیم . (گلاب به روتون). سرماخوردگی زد به گوشش. نمیدونم از کجا ویروس گرفت. همش فک میکنم نکنه تا همیشه اینقدر ضعیف بمونه . یه سوالی که ازتون دارم دخترمن اجازه نمیده هیچ بچه ای حتی گاهی وقتا هم عمه هاش که بزرگند به وسیله هاش دست بزنند تا حدی که اگه کسی کنارمن نشسته باشه و مثلا پاش روی لبه چادرمن باشه بدجوری چادر منو از زیر پاش میکشه گریه مکنه. کلا کسی نباید به وسیله های ما دست بزنه. روابط اجتماعی هم صفره . راهنمایی کنید لطفا
زندگی را دوست دارم ...
مامان باران و مامی شاد ان شا الله که دخترای گلتون زود خوب بشن.. مامی شاد دختر من هم همینطوره کلا حافظ اموال ماست وفوق العاده فوق العاده لجباز و یکدنده
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
مامان باران جون و مامی شاد عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم انشالله که بلا به دور باشه از بچه های گلتون من اصلا طاقت بیماری بچه رو ندارم انشالله سالم و سلامت باشن همه بچه ها خصوصا بچه های گل این تاپیک نگران وزنشون نباشید بعد از اینکه کامل خوب شدن غداهای مقوی و غذاهایی که دوست دارن رو براشون درست کنید انشالله وزنشون نرمال میشه
🍁🍁🍁🍁
مامی شاد در مورد مسیله ای که گفتی من اصلا تجربه ای ندارم چون سورنا تا الان اینجوری نبوده و هر کس بیاد خونمون اول میبرش تو اتاقش و میخواد که با اسباب بازیهاش بازی کنه فقط میتونم بگم که احتمالا مقطعیه و زود این عادتشون تغییر میکنه انشالله هر وقت خواست وسایلش رو به کسی نده باید یکم باهاش برخورد کنی و بهش بگی این مال تو نیست مال همه اس و همه باید ازش استفاده کنن و اینکار درستی نیست و .....
🍁🍁🍁🍁
مامی شاد جون متم یه جورایی مشکل شما رو دارم, پسرم با کوچیکتر از خودش کنار نمیاد, یعنی با بچه های پنج سال به بالا رابطش بهتره ولی نمیزاره کسی به وسایلش دست بزنه.
من عاشق خبر خوشم.
دوستان ساعت و برنامه خواب بچه های شما چه جوریه من خیلی با این مسئله درگیرم متنفرم از اینکه بچه تا ساعت12 شب بیدار باشه دقیقا پسرم همین کاررو میکنه هرکاری میکنم زودتر نمیخوابه 12 میخوابه بین 8تا9 بیدار میشه 2ساعت هم ظهر ها میخوابه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
هرکاری میکنم روز نخوابه نمیشه چون بدتر خوابش میفته دم غروب و دیگه شب خوابیدنش واویللا میشه اگه روز نخوابه نمیتونه طاقت بیاره و غروب بالاخره میخوابه نمیدونم دیگه چیکارکنم باباش هم کلافه شده از شب خوابیدنش
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
هرکاری میکنم روز نخوابه نمیشه چون بدتر خوابش میفته دم غروب و دیگه شب خوابیدنش واویللا میشه اگه روز نخوابه نمیتونه طاقت بیاره و غروب بالاخره میخوابه نمیدونم دیگه چیکارکنم باباش هم کلافه شده از شب خوابیدنش
خاموش میکنیم وخودمونو به خواب هم میزنیم خودش پامیشه میره بازی مثلا صندلی میذاره زیر پاش هی چراغها رو خاموش و روشن میکنه الان هم رفته رو صندلی داره اجاق گاز بازی میکنه دیووونه شدم اینقدر با وسایل خونه ور میره دیروز هم مدام میرفت دکمه خود تلویزیونو میزد خاموشش میکرد
یه مسئله دیگه اینکه خانومایی که خانه دار هستید شما روزتونو چه جوری میگذرونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ اخه من از اینن بیهودگی خسته شدم همش روزام تکراری شده پسرمن اصلا نمیذاره من هیچکاری کنم نه ازنت میتونم استفاده کنم نه کتاب بخونم نه قران بخونم نه نمازمو دلچسبم میخخونم کلا مثل یه اسیر میمونم خیلی از این وضعیت خسته شدم
کلا نمیذاره من هیچ کاری برای خودم بکنم خیلی دوست دارم هرروز برم ورزش و .... اما کسی رو ندارم که حداقل برام نگهش داره واقعا اسیر شدم مدام تو خوه دارم ریخت و پاشهاش رو جمع میکنم
لنا جون پسر منم دیر میخوابه مثلا 12 و ابنا میخوابه تا 10 صبح ظهرا هم دو ساعت میخوابه اگه میخوای برنامه خواب پسرت رو تنظیم کنی ظهرا سر ساعت همیشگی بخوابونش اما نیم ساعت بعد بیدارش کن ممکنه بد اخلاقی کنه و حتی کل روز رو نق بزنه اما بعد از دو سه روز عادت میکنه و شبا میتونی ساعت 10 بخوابونیش یعنی به نظر من برنامه خواب پسرت فقط و فقط به خواب زیاد ظهرش مرتبطه سعی کن کمش کنی
🍁🍁🍁🍁