2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من و دخترم متولد ماه مهریم اولین تولدش رو با تم توت فرنگی و مفصل گرفتم و بیشتر کارهای تزئین رو خودم درست کردم. تو این یه سال خیلی بابت خوب وزن نگرفتن دخترم غصه و فکر و خیال کردم. لب که به شیر خشک هم نمیزد و زندگی من یه سال شد شیر و غذا خوردن آنیل اما شکر که سالم و سرحاله.راه نیوفتاده اما دیگه نگرانی بسه. بچه با بچه فرق داره. الان 7.400 وزنشه و 73 قد و 46 دور سر. خوشحال میشم به وبلاگش سر بزنین و نظرتونو برام بزارین. عکس های تولدش هم هست. منتظرتون هستم. aniil_92.niniWeblog.com آنیل دختر مهر و ماه من
آنیل 3.300 به دنیا آمد و از همون اول سر خوردن سر ناسازگاری داشت.ماه اول 500 گرم اضافه کرد و گفتن کمکی بده. هر نوع شیر خشکی که موجود بود و گرفتیم اما لب نزد. تا 4 ماهگی که با روزی یه قاشق فرنی شروع کردم. دیگه دکتر و آزمایشو سونو نموند که نبریم. فوق تخصص های مختلف و خروار خروار نگرانی برا من مادر که بچم فقط شیر مادر میخورد! حالمو نمیگم که حدس میزنین. تا 11 ماهگی شد 6800 که دکتر یاریگر روش سیپروهپتادین دادو کمی اشتهاش بهتر شد. همسر برادرم هم فوق تخصصص اطفالن شیر نوتری درینک تجویز کردن ما پودرشی رو گرفتیم به زور ماست و آبمیوه بهش میدم. شیر خیلی گرونیه اما چه هزینه ها که نکردیم. هر روز کباب تابه ای بهش میدم با سبزیجات. یه روز رون مرغ بعد گوساله و گوسفند و بوقلمون. کم میخوره اما شاکر خدا هستم. صبحانه تخم بلدرچین و میان وعده موز و خرما و سرلاک گندم و عسل که طعم بیسکوئیت مادر میده. با نگاه به گذشته می بینم فقط نگرانی ها یادمه. دیگه می خوام از مادری لذت ببرم. توکل به خدا
ﻣﺎﻣﺎ ﻣﺎﻩ ﺟﻮﻥ ﺧﺪا ﺑﻬﺖ ﺻﺒﺮ ﺑﺪﻩ, ﻫﺮ ﺩﻓﻌﻪ ﺳﺮ ﻏﺬا ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭘﺴﺮﻩ ﻛﻠﻲ ﺣﺮﺹ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ و ﭘﻴﺮ ﺷﺪﻡ. ﻭﻟﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ اﻳﻨﻬﻤﻪ ﺧﺮﺝ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺗﻘﻮﻳﺖ ﻣﻴﻜﺮﺩﻱ, ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻣﺜﻞ گاو ﻣﻴﺨﻮﺩم و ﺷﻴﺮﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﭼﺮﺏ و ﺯﻳﺎﺩ ﺑﻮﺩ, اﺯ ﺳﻪ ﻣﺎﻫﮕﻲ ﻫﻢ ﻫﻤﺶ ﻣﻨﺖ ﻣﻴﻜﺸﻴﺪﻡ ﺗﺎ ﺁﻗﺎ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ ﻳﻜﻢ ﺷﻴﺮ ﺑﺨﻮﺭﻩ. ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﻗﺪ و ﻭﺯﻧﺶ ﺗﺎ اﻻﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﻟﻲ ﺑﻌﻀﻲ ﻭﻗﺘﺎ ﺻﺒﺮﻡ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﺸﻪ و ﻛﻢ ﻣﻴﺎﺭﻡ.
من عاشق خبر خوشم.
ﻣﻦ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﻡ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﻴﻜﺸﻢ اﺯ ﺑﺲ ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ, ﻗﺒﻼ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﻧﺒﻮﺩﻣﺎ و ﺑﺮﻋﻜﺲ ﺑﻪ ﻛﻢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻟﻲ اﻻﻥ اﻧﺪاﺯﻩ ﺩﻭﺗﺎ ﺁﺩﻡ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ, ﻭﺯﻧﻢ ﻫﻢ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺩاﺭﻩ ﻛﻤﺘﺮ ﻣﻴﺸﻪ.ﭘﺴﺮﻩ ﻭﺯﻧﺶ 11 و ﻧﻴﻤﻪ و ﻗﺪﺵ 81 ﺭاﺳﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﻴﺰﻧﻨﺪ? ﭘﺴﺮﻩ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﻴﮕﻪ ﻟﻴﺎ و ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﻴﮕﻪ ﺑﺎﺑﺎ! ﺑﺪﻩ و ﺑﻴﺎ ﻫﻢ ﻣﻴﮕﻪ و اﻟﺒﺘﻪ ﺟﻴﻎ ﺑﻨﻔﺶ ﻫﻢ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻴﺰﻧﻪ.
من عاشق خبر خوشم.
پسر من تادو هفته پیش (یکسالگیش) فقط یکبار مریض شده بود ولی الان دو هفته است مدام مریضه اول سرما خوردگی بعد هم که ویروس (اسهال)گرفته.خیلی بیقراری میکنه و همش میخواد که من از کنارش تکون نخورم.
پسر منم تا یک سالگی اصلا مریض نشد ولی تو این مدت کوتاه یه بار سرما خورد که 5 روز طول کشید و پریروز هم استفراق میکرد و بعدشم اسهال شد و هنوزم اسهاله. بچم تو این سه روز نصف شده و لپاش آب شده
من عاشق خبر خوشم.
لیلا جون واسه پسری نگران نباش ایشاله که مشکلی نباشه و عمل نخواد اما خدای ناکرده عمل هم خواست اصلا نگران نباش پسر دوست شوشو دقیقا همین مشکل رو داشت حدودا همون یکسالگیش عملش کردن یکروزه هم مرخص شد اصلا هم درد آنچنانی نداشت عملش ساده هست الانم که خوبه خوبه ایشاله پسر شما هم خوب باشه
چی بگم والا
لیلا جون من دخترم یکبار سرما خورد اما تبش رو کنترل کردم دو روزه هم خوب شد ولی سرما خوردگی جزیی تا حالا چندتا داشته ولی من زود بهش پدیکلد میدم خوب میشه یک شبه اونم واسه خاطر دختر خواهرمه که همیشه خدا سرما خورده هست همشم میاد از لب دخترم میبوسه تا حرفی هم بزنم خواهرم ناراحت میشه حتی دخترش میاد وایمیسته رو دست دخترم بچم همش داد میزنه من تا بگم نکن خواهرم باهام قهر میکنه تاززززززززززه رفته به همه دوست و آشنا گفته خاطره دشمن!!!! دختر منه الان دوروزه با من قهرهههه
چی بگم والا