2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
دختر من پر حرفه ! همش مثل نی نی سانازی صحبت میکنه و دستشو بالاو پایین میبره و به اینور و اونور اشاره میکنه بوس مثل بزرگترا یاد گرفته مامان و بابا و می می که اعضای خانوادش هستن تازگیا دارم اعضای بدن یادش میدم هنوز گوش رو نمیدونه کجاشه همش میگه کووووووووو؟
چی بگم والا
سلام دوستای خوبم خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟نی نی گلها خوبن؟پسر من هم ممه ماما بابا ابه دد دادا عمه و .... اینهارو میگه غذاشو کم و بیش میخوره عاشق عاشق میوه هست تو مهر ماه شدید سرماخورد ولی زود خوب شد بمیرم براش غرغر و نق نق نمیکرد . خیلی خوشگل اخم میکنه همه عاشق اخم کردنش هستن میاد لباسمو میزنه بالا و سعی میکنه می می رو خودش دربیاره و بخوره
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی های شما هم اینجوری هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی پسرمنم راه نمیره 2-3قدم میره زود میفته
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
البته پسر من عکسهای اصلیشو تو اتلیه و با کیک تولدش انداخت انشالله اماده شد سعی میکنم براتون بذارم
دوستای خوبم تولد پسر من 2تا کیک داشت که هردو خونگی بود و زنداداشم زحمتشونو کشیده بود یکیش رو بردم عکاسی که بعدا عکسشو میذارم اینم عکس اون یکی آپلود عکس
لنا جون تولد گل پسرت مبارک دختر من کلا نمیییییییییخوابه دوستان که بخواد 100 بار بیدار شه کلا شب تا صبح بیداره اونوقت فکر نکنین میره برا خودش بازی میکنه هااااا ابدا!!! تمام مدت رو پای منه یا داره از من بالا میره 2 میلیمتر ازش دور شم یا برم دستشویی با صدای بلند فریاااااااااااااااااااد میزنه همه آپارتمان رو بیدار میکنه
چی بگم والا
دخترم راه میره فقط سه تا دندون داره وزنشم همش میره بالا باز واسه دندوناش تب میکنه لاغر میشه اینه که الان مونده باربییییییییییییییی اما راه رفتنش پیشرفت خوبی داره خدا رو شکر من همش نگران راه رفتنش بودم آخه موقع زایمان کمی هر دو صدمه دیدیم همینطور صحبت کردنش دیگه منظورشو تقریبا میرسونه چی میگه خیلی هم تقلید میکنه
چی بگم والا
پسر من بعضی شبا یکی دو بار بیشتر بیدار نمیشه ولی بعضی شبا تا صبببببببببببببببببببببببببح شیر میخوره و وقتی زیاد شیر میخوره احساس میکنم مثل بازیهای گیم قدیم جونم داره تموم میشه و بعضی وقتا هم حس میکنم چشام داره از حدقه در میان تازه من معمولا شیرم اینقدر زیاده که میریزه ولی بعضی وقتا مثل الان که مریضه و فقط شیر میخوره کم میارم. الانم که هنوز خوب نشده و اسهاله و لب به غذا نمیزنه. و خدارو شکر دکتر گفت بیضه هاش نیازی به عمل نداره و تا دوسالگی خوب میشه.
من عاشق خبر خوشم.