2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام دوستان منم دخترم 30 مهر به دنیا اومده.وخوشحال میشم توجمعتون باشم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
خاطره جون نگران نباش پس من چی بگم که پسرم7400 هست 2هفته پیش بردمش دکتر میگه پسرت از حداقل وزن نرمال هم 1کیلوونیم کمتره همه چی بهش میدم خوردنش هم بدک نیست نمیدونم چرا اینقدر لاغره انشالله تنشون سالم باشه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب نی نی هامون1سالشون شد تاپیکمون تازه20 صفحس بیشتر بیاید باهم حرف بزنیم درمورد نی نی هامون
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
ﺑﭽﻪ ﻣﻨﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻏﺬا ﺩاﺩﻥ ﺑﻬﺶ ﺳﺨﺘﻪ, اﮔﻪ ﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﮔﺮﻡ ﻧﻜﻨﻢ ﻫﻤﺶ ﻋﻖﻣﻴﺰﻧﻪ و ﻫﻤﺭﻭ ﺑﺎﻻ ﻣﻳﺎﺭﻩ, ﻛﻠﻲ ﻋرﻕ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﺗﺎ ﻏﺬاﺵ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﻫﻨﻮﺯﻡ ﻏﺬاﻱ ﺳﻔﺖ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻩ و ﺑﺎﻳﺪ ﻫﻤﻪ ﻏﺬاﻫﺎﺵ ﻣﺜﻞ ﺳﻮﭖ ﺑﺎﺷﻪ. اﻱ ﺧﺪا ﭘﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﺮ ﺷﺪﻡ ﺭﻓﺖ
من عاشق خبر خوشم.
اما خداروشکر غذا خوردنش بد نیست وزنشم نرماله قدشم که یکم بالای نموداره،،، بچه های شما راه افتادن؟؟؟ پسر من چند ثانیه بدون کمک وایمیسه و دستشو میگیره به درو دیوارو راه میره
🍁🍁🍁🍁