2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
اینو از سایت کاغذ رنگی گرفتم، خیلی سایت جالبیه انشالا از چند وقت دیگه باید واسشون از این چیز میزا درست کنیم. اینم لینکش http://kaghaz-rangi.com/ آپلود عکس خمیر بازی یکی از بازیهای مورد علاقه بچه هاست ولی به خاطر شیمیایی بودنش و اینکه ممکنه کودک اون رو به دهن بذاره خیلی از والدین از خرید خمیر خودداری میکنند .. با آموزش امروز میتونید به راحتی خمیر بازی رو در خونه با مواد خوراکی تهیه کنید و اون رو در اختیار کودک خودتون قرار بدید تا اگه کودکتون تکه ای از خمیر رو به دهن گذاشت هم مشکلی پیش نیاد ! مواد لازم برای تهیه این خمیر : آرد یک پیمانه نمک یک چهارم پیمانه یک فنجان آب پودر تارتار 2 قاشق غذاخوری روغن 2 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی ابتدا آرد و نمک و پودر تارتار رو با هم مخلوط کنید و اونها رو در یه قابلمه نچسب بریزید .. در مرحله بعدی روغن و آب رو اضافه کنید .. قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و مرتب هم بزنید . اونقدر مواد رو هم بزنید تا مواد کم کم سفت بشه و به شکل یه توپ خمیری در بیاد و از قابلمه جدا بشه .. آپلود عکس خمیر رو در ظرفی قرار بدید تا خنک بشه .. حالا به خمیر رنگهای خوراکی مورد نظرتون رو اضافه کنید .. رنگ رو کم کم اضافه کنید تا به اون رنگی که میخواید برسید . آپلود عکس
من عاشق خبر خوشم.
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خوشبحالتون هنوز نی نی هاتون دندون ندارن سینه هام قبل دندونای پسملی اصلا زخم نشده بود، از وقتی دندون در آودره ناخودآگاه گاز میگیره و یه عالمه هم خون میلد و میشوزه
من عاشق خبر خوشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا به من رحم کنه لیلا جون دخترم همینجوری بدون دندون می می منو گاز میگیره دو بار تا به حال با ناخوناش نوکشو خونی کرده دندون در بیاره من شیرش نمیدممممممممممممممممم
چی بگم والا
2810