2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم هنوز دندون درنیاورده ولی درد داره و اذیت میشه خیلی شیطون شده و کارای بامزه میکنه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
پسرم مهرسام متولد 1 مهر الان که چند روز 8 ماهگیشو پشت سر میزاره 4 تا دندون داره سینه خیز میره خودش میشینه بابا و دد میگه جیغ میزنه وزنش 8300 شیر خودمو میخوره ****** غذاهایی که بهش میدم حریره بادوم سوپ نشاسته زرده تخم مرغ بیسکویت
مهرسام جون عشق مامان
ستاره ی منم 26 مهر به دنیا اومده...6 تا دندون داره...خودش میشینه...یه چیز و که می خواد ازش میگیری کلی جیغ و داد می کنه....فقط هم داره با روروئک سانت سانت خونه رو قدم میزنه و بهم میریزه ....وزنش 7700
سلام به همه مامانی مهربون من مامان خردادم عاشق کارای هنری برای تولد کوچولوهاتون از ایده های تک و خاص میتونین استفاده کنین مثلا ست کلاه و ریسه و عدد سال تولد در سایز بزرگ،میتونین کیک رو همون مدل سفارش بدین یا نه مدل کیکتون نمد سفارش بدین، خیلی کار تکی میشه من برای پسر خودم درست کردم خیلی لذت بخش بود امیدوارم شمام لذت ببرین خوشحال میشم وبلاگمو ببینید و به کلوپم سری بزنید ممنون
2810