2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
شرمنده عزیزم من میخوام عروسم حداقل 3سال از پسرم کوچیکتر باشه خوشبخت بشه مهرشید جونم ولی شما تو پسرای 88و 89 دنبال داماد بگرد عزیزم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لنااااااااااا ینی اعتماد به نفست تو حلقم!!!! عزیزم شوخی بود وگرنه من مهرشیدمو کلللللللللللا عروس نمیکنم تااون موقع هم که اینا بزرگ بشن ایشاله! سنت ازدواج کامل عوض شده دیگه ما هیچ کاره ایم خدا پسرتو واست نگه داره عزیزم
چی بگم والا
یه تولد میخوام بگیرم خودمو کشتم امروز تولد دخترمه ولی من یک ماه و نیمه در حال تدارک دیدنم وقت کم آوردم هنوز فکر کنم مهمونیش 10 روز عقب میوفته حالا چیکااااااااااااااااار کنم؟؟؟
چی بگم والا
سلام دوستان: با اجازه مدیر محترم : خوشحالم می شم از کلوب من دیدن کنید. http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=10607&ChatDate=28-7-1393
گاه می اندیشم چندان هم مهم نیست همین مرا بس که... کوچه ای داشته باشم و باران... و انسان هایی که در زندگیم باشند که زلال تر از باران هستند.
تولد گل دخترت مبـــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــ عزیزم شوخی کردم عزیزم انشالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشه مهرشید جون . ولی نه اینجوری نگو حتما حتما عروسش کن
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
منم 26 مهر برا دخملیم تولد گرفتم تم تولدش فرشته و ستاره بود به غیر کیک و گیفت که کار تهمینه جون بود بقیه وسایلشو خودم درست کردم عکس خیلی کم گرفتیم چون دخملی خوابش میومد و فقط تو بغل من گشت دخترخاله ام فیلم گرفت چند تا از دوستام هم عکس گرفتن که عکسای به دستم برسه اینجا میذارم :-D کلا خوب بود ولی فک جنم تولد بک سالگی بیشتر واسه دلخوشی خودمونه چون بچه خسته میشه اذیت میشه :-)
واااااااااااااااای خاک عالم همه تولدا تموم شد من هنو نگرفتم کهههههههههه تازه محرم هم داره میرسهههههههههههههههه کمکککککککک میدونید الان گیر لباسشم خیلی واسه لباسش افتادم تو وسواس وگرنه الان کل کل چیزاش امادست فقط لباسش که البته مهمترینشه میخوام خیلی پفکی و ماه باشه یکی به من آرامش بده
چی بگم والا