2777
2789
ماماجی ببخشید انقدر چشمام میسوزه نمیتونم پست هارو درست بخونم
اگه گزارش به صورت کامل زده بشه بله 10 تا بشه قطع میشه ولی اگه فقط روش کلیک کنی نه
منظور اینکه اگه صفحه دوم بره و گزارشو تکمیل نکنین مشکلی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من یه سوال داشتم تو قسمت خاطرات آشنایی دختر پسرا رو بهم معرفی میکنن این خلاف قانون سایت نیست!؟؟؟؟مجازه؟؟؟؟؟ اگه باعث بشه که با این کار مشکلی برای خانواده دختر یا پسر پیش بیاد چی؟؟؟؟؟
من گزارش پست رو که میزنم صفحه دیگه ای نمیره

مینه از گزارش شما مشکریم

منطورم پست یه کاربره ها
نه خوده تاپیک
گومبولیه من اومدی از دله مامانی بیرون....میخورمتااااااااااااااا ...هووووووووووووووم
نی نی یار عزیز من عاشق این سایت هستم مدتها فقط مهمان بودم و خاموش حالا هم عضو شدم این جوری که شما قاطع گفتی من ترسیدم یه جورایی یاد مدرسه و ناظم و این چیزا افتادم مگه قوانین چیه که ما جدیدا بلد نیستیم؟
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
نی نی یار عزیز سلام ......خسته نباشید
بهتر نیست کلوب رفیع اشکالات فنی خودتون هم بررسی بشه

خیلی تو کلوب پست میذاریم ولی دریغ از جواب
خوشبختی میان خانه ی شماست بیهوده آن را در میان باغ دیگران می جویید....
مامان عرفان عزیز
عذر خواهی می کنم
مدتی انقدر کارهای سایت زیاد بود نمیتونستم به کلوب سر بزنم تا موقعی که بتونم،مشکلات در تماس با ما مطرح کنید
کلوب دوباره راه بیفته اطلاع رسانی می کنم
2810