2777
2789
عنوان

اونایی پلی کیست و تنبلی تخمدان بیان .🥴چرا اینقدر زیاد شده واقعا ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 72 پست
من خوب شدم ولی با طب سنتی طب جدید فقط دارو میده برای کنترل که خیلی هم عوارض داشت بری من. دو سال سیپ ...

جدا من الان دارم سیپروترون کامپاند میخورم 

عوارضش چی بود؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد از سال ۹۲زیاد شد علتشم اومدن گوشی لمسی بود ازوقتی گوشی اومد وایبرو لاین و تلگرام و بقیه الانم ک ...

من قبل ازدواجم هم همینطور پریودام نامنظم بود. تازه اون موقع که خونه بابام بودم ساعت نه دیگه هم خواب بودیم هفت صبح هم بیدار 

من اینجوری درمان کردم

روزی دوعدد قرص ویتاگنوس یکی صبح یکی شب

روزانه حداقل نیم ساعت پیاده روی تند حتی تو خونه

روزی دو قاشق غذاخوری عسل و سیاهددونه به نسبت ۵ به یک. یعنی ۵ قاشق عسل یک قاشق سیاهدونه

هفته ای سه بار کشمش و کنجد و خرما و کره محلی رو تفت میدادم با چایی یا به عنوان عصرونه میخوردم. خیلی موثره

پیاز زیاد مصرف کن.

دمنوش دارچین یک روز درمیون

دارچین یکی از مهم ترین درمان های پلی کیستیک هست که قرصش هم هست تو بازار تو گوگل سرچ کن قرص دارچین برای پلی کیستیک میاد. حضور ذهن ندارم من الان

روزی یک عدد قرص زینک و مولتی ویتامین

سردیجات مثل مرغ و فست فود رو به حداقل برسون یا با مصلح بخور. مثلا ماست رو با نعناع و نمک و فلفل که گرمیه یا شیر رو با شیره و دارچین

من قبل ازدواجم هم همینطور پریودام نامنظم بود. تازه اون موقع که خونه بابام بودم ساعت نه دیگه هم خواب ...

موارد برای رعایت زیاده پیج bardari_flora نگاه کن لایوهاشو گوش کن.جوانه گندم و ماش درست کن قند شکر شیرینی هرچی ماده ک نگهدارنده داره حدف کنه کلا هله و هوله و غیره گوشت گوسفندی شترمرع یا بوغلمون بجای مرع ک سرده و خوردن بادوم درختی هررور و خیلی موارد دیگه....پیاده روی تند و ورزش هرروز پلی کیستیک رفع میکنه

استرس  تغذیه بد ایرانیا که سرشاز از کربوهیدراته و فیبرش کمه دیرخوابی اکثریتمون تا دو و سه بید ...

من قبلا خیلی استرس و و عصبی میشدم  ولی الان شاید نصف اون روزا استرس و عصبی نیسم و ارومم  چه فرقی داره بدترم شد 

من دو ماهه رفتم سونگرافی بهم گفت تنبلی داری 

قبلا خیلی منظم پریود میشدم اصلا تعحب کردم اینجوری شدم 

البته وقتی رفتم دلایلش خوندم دیدم این چند ساله خیلی ناپرهیزی کردم 

اضافه وزن دارم قند و چربی لب مرز دارم بی تحرکم افسردم

خب دکتر گفت همه اینا عاملشه

باید ورزش کنی تغذیه سالم داشه باشی قند و چربی حذف کنی منطم بخوابی

کلا یه تکانی به روند زندگیت باید بدی

من اینجوری درمان کردم روزی دوعدد قرص ویتاگنوس یکی صبح یکی شب روزانه حداقل نیم ساعت پیاده روی تند ح ...

دارچین برای کسایی ک صخامت رحمشون کمه مناسب نیست

درکل موارد سنتی برای همه یه نسخه نیست 

موارد برای رعایت زیاده پیج bardari_flora نگاه کن لایوهاشو گوش کن.جوانه گندم و ماش درست کن قند شکر شی ...

جوانه گندم و ماش رو چجور درست کنم. ؟بو گندیده نمیگیره؟؟

هر کاری هم کنی  نمیشه مرغو حذف کنی ،🥲

من دو ماهه رفتم سونگرافی بهم گفت تنبلی داری  قبلا خیلی منظم پریود میشدم اصلا تعحب کردم اینجوری ...

من شیرینی جات و قند خیلی کم مصرف میکنم شاید شاید نزدیک اینکه پریود بشم هوس شیرینی کنم اونم جلو خودمو میگیرم