2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اگه بغلش نمیکرد و محل نمیداد تاپیک  میزدی یه چیز دیگ میگفتی

یه صلوات برای براورده شدن حاجتم میفرستی مهربون؟  ان شاءالله ک حاجت روا بشی 💋💗    دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش. سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش. یک لحظه نخور حسرت آنرا ک نداری   راضی به همین چند قلم ما خودت باش . دنبال کسی باش ک دنبال ط باشد . اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش . پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت . منت نکش از غیر و پروبال خودت باش .  صدسال اگر زنده بمانی گذرانی ... پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش... کاربری سوم
بیشتر ببینید

حالا بغل نکنن تایپیک میزنین ک تازه زایمان کردم و مادرشوهرم اصلا بچمو بغل نمیکنه چی کارکنم باهاش سرد برخورد کنم 😐😐😐😐

بغل میکنن باز ی داستان 

تکلیف مادرشوهر بدبخت و مشخص کنید

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بیشتر ببینید