2777
2789
خالم واقعن کل ومهربونه برای همه خوبی کرده یعنی همه فامیل بجه هم نداره سی هشت سالشه سینشوبرداشته وخیلی صبوره میکن بعداینک اخرین جلسه شد ازمایش میکنن برای اینک سرطان رفته یانهتوروخدا براش صلوات بفرستین هرکی هم تونست ام یجیب بخونه باردارم وهمش حرص میخرم براش
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
امیدوارم سرطانو شکست بده.
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم سرطانو شکست بده.
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
بارسال بابابزرکم بودامسالم خالم ماهمیشه مریضی داریم وسختی میبینیم نمیدونم جرابعضیافقط مریضیشون سرماخردکی هستش خدایابه خوبی خالم رحم کن
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
اللهم صل علی محمد وال محمد اللهم صل علی محمد وال محمد اللهم صل علی محمد وال محمد اللهم صل علی محمد وال محمد
به جز حضور تو هیچ چیز این جهان بی کرانه را جدی نگرفته ام ... حتی عشق را !!!!!!!!!!