2777
2789
عنوان

نخ گره زده تو خونه چه معنی میده

9922 بازدید | 12 پست

ما سالها پیش تو خونه نخ گره زده که چند رنگ بود و مقداری کنارش خاک پیدا کردیم بعد از ی مراسم پاگشای من. مامانم همیشه میگه کار خواهر شوهرته ولی من میگم شاید اصلا کار فامیلای خودمونه نمیدونم  حتی لباس زیرم هم گم شد یه لباس داشتم اونم گم کردم اوایل ازدواجم  اینا تو زندگی آدم تاثیر داره

من اعتقاد ندارم ...چون اگه دعا نویس خیلی کارشو بلد بود خودشو نجات میداد که نخواد اینکارا رو بکنه 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

چرا کسی باید اونقدر بیکار باشه ک زندگی کسیو جادو کنه؟

بنظرم اینا همش خرافاته و وقتی بهش فک میکنید نا خودآگاه چیزای منفی ب سمت خودتون جذب میکنید

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمالا بچه مچه ها بازی کردن نخ ها رو به هم گره زدن. معنی خاصی نداره . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من اعتقاد ندارم ...چون اگه دعا نویس خیلی کارشو بلد بود خودشو نجات میداد که نخواد اینکارا رو بکنه&nbs ...

مامان منم همیییشه میگه این جمله رو

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
بیشتر ببینید

خب مال خیلی وقت پیش‌بوده ؟

الان زندگیت چطوریه؟ ببین مشکل خاصی چیزی خدایی نکرده پیدا کردی

مثلا قبلش با همسرت خوب بودی ولی مشکل چیزی پیش اومده باشه خدایی نکرده

اگه اینجوری نیس ذهنتو درگیر نکن 

اگ چن تا نخ رنگ های مختلف بوده نخ ها یا مال قالی ان یا کاموان 

ما ب رسم و رسوم خودمون بختیاریا میگم چل بری برای بچه ک تازه ب دنیا میاد یا تازه عروس ها میکنن میگن چله دارن برا همین یه آدم خوب و مومن چهارقول میخونه گره میزنه بعد ب دست راست کسی ک براش اینکارو کردن میبندن 

حالا اینکه خاک پیشش بوده یا لباسات گم شده نمیدونن 

ولی ما چهل بری رو خوب میدونیم

من خودم نمیدونستم اما مادرشوهرم یبار گفت گره زدن نخ بده و باعث میشه زندگیشون یجوری به هر حال به مشکل بخوره ، یبارم شال مامانم گم شده بود بعدا فهمیدزم عمه ام برداشته که جادو هم کرده بود پدرو مادرم با بیشت شال زندگی اون موقع میخواستن جدا طن اما بعد اینکه مامانم رفت جادو رو باطل کردن انگار که بابام ازین رو به اون رو شد اصلایهویی انگار همه چی تموم شد 

من خودم نمیدونستم اما مادرشوهرم یبار گفت گره زدن نخ بده و باعث میشه زندگیشون یجوری به هر حال به مشکل ...

مامانم برد انداخت دسشویی ولی بعدا من شنیدم که باید گره هاشو باز میکردیم یا با قیچی میبریدیم

گره زدن نخ بستن زبونه ....البته من گخ مشکی رو شنیدم نخ رنگی شاید ربط به چیزای دیگه داشته باشه

منم نخ هفت رنگ شنیدم که گره میزنن و خاک قبرستون بریزند تو خونه کسی خونه خرابش میکنن واقعا هم خونه خراب شدیم چون پدرم مریضیش بدتر شد برادرم همش جنگ ودعوا راه میانداخت ومنو شوهرم هیچ وقت با هم نساختیم نخ ها شاید تصادفی بودن ولی خاک را عمدا ریخته بودن یه مشت خاک بود کنار دیوار سمت در هم نبود که بگم با کفش اومده