2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه شیرخشکی دارن یه لحظه بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 42 پست

رفلاکسش درمان شه اشتهاشم بیشتر میشه

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

راستی من تا یکسالگی بخاطر رفلاکسش شیرخشک ترویتال ای آر میدادم

بعد اون که خوب شد ترویتال معمولی

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میگید غذا بهتر وزن میده؟ یا شیر؟

عریزم شیر مادر که خیلی واجبه تا یک سالگی ولی اگر نمیخوره و فقط شیر خشک میخوره سعی کن کامل غذاخورش کنی و گاهی شیرخشک بدی

من که دخترم تا یه سالگی شیرخشک خورد وزن نگرفت  هر چی مارک و مدل عوض کردم بهش نساخت

راستی من تا یکسالگی بخاطر رفلاکسش شیرخشک ترویتال ای آر میدادم بعد اون که خوب شد ترویتال معمولی

ممنون. منم الان بیومیل ای آر میدم. ولی الان براش تراویتال ای آر میخرم. ببینم چطوره.  با جندتا قوطی میفهمم که به بچه میسازه یا نه. بهش میوفته یا نه. 

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!
شیرخشک مخصوص رفلاکس بچه رو لاغر میکنه چون سبکه.من رفلاکس داشت ولی اول اپتامیل دادم بعد نان

جدی؟   من از اول بیومیل ای ار دادم هیچ وقت هم وزن نگرفت. ماهی ۲۰۰ گرم.

پس برا همینه.   

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!
شیرخشک مخصوص رفلاکس بچه رو لاغر میکنه چون سبکه.من رفلاکس داشت ولی اول اپتامیل دادم بعد نان

نه عزیزم، منم از ۲ ماهگی ای آر دادم ، ماشالله تا ۸ ماه عین توپ بود بچه، تپل تپل، جوری که بردم بهداشت میگفت چیکار میکنی از نمودار بالاتره چاق شده

شیر فقط باید به بچه بسازه

اونم که میگین رفلاکسی لاغره، بخاطر معره درد و گلو درد کم شیر و غذا میخورن واسه همین کم وزن میگیرن

وگرنه شیرش ضعیف نیست

مقدار مواد و ویتامین های  داخل شیر ای آر با شیرهای دیگه یکیه

من چک کردم هر بار که شیرشو عوض میکردم اون جدول رو قوطی رو که ببینم چیزی کمتر از شیر معمولی داره، دیدم نه 

جدی؟   من از اول بیومیل ای ار دادم هیچ وقت هم وزن نگرفت. ماهی ۲۰۰ گرم. پس برا همینه.  &nb ...

ولی تمرکزتو بزار رو درمان رفلاکسش، خود به خود میبینی اشتهاش بیشتر میشه

نه عزیزم، منم از ۲ ماهگی ای آر دادم ، ماشالله تا ۸ ماه عین توپ بود بچه، تپل تپل، جوری که بردم بهداشت ...

اخه من شوهرم از داروخونه پرسبد اینطوری گفتن.حتما یچه شمع شیر بیشتر میخورد.یا بستگی ب بدن بچه شاید داشته باشه.وگرنه دوتا بچهام خوب شیر میخوردن نرمال بوذن ولی تپل زیاد نبودن

همه چیزش با شیرای دیگه یکیه، من مقدار هر مواد و ویتامینشو چک کردم از رو جدول روی قوطیش، فقط بخاطر وجود نشاسته شیرش غلیظ‌تر از شیرای معمولیه 

تنها فرقش وجود نشاسته هست که اتفاقا همون نشاسته باز کمک کننده هست برای تپل شدنش، چربیشم اندازه شیرهای دیگه ست

من بچم یکسال تمام تحت نظره دکتر بود، اونم فوق تخصص تغذیه

تمام اینارو دکترش بهم گفت

منم فکر میکردم شیر ضعیفیه، چربی کمه، یا وزن نمیده ازش پرسیدم همه اینارو رو بهم گفت

اندازه مواد همه شیرها یکیه، خیالت راحت، اندازه ویتامین ها و چربی و همه چیزش  هم یکیه، فقط باید به بچه بسازه همین

الان میبینی یکی ببلاک میده به بچش عالیه، یکی همونو میده یا بچه نمیخوره یا یبس میشه

باید ببینی چی بهش میسازه

سلام.

ببخشید که پست میزارم.

با اجازه استارتر

اگر میشه پیجم رو در زمینه تحصیلی هست فالو کنید تا دیده بشم..

میخوام از راه حلال درآمد کسب کنم.

لطفا کمکم کنید.

آدرس پیجم :   lian_konkourr

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.