2777
2789

سلام تروخدا یه شیرخشک خوب معرفی کنید که بچم هم بخوره هم تپل بشه. 

رفلاکس پنهان داره و دارو میخوره یکم بهتره. 

اما شیر بیداری نمیخوره خیلی کم تو خواب میخوره و همین هم باعث شده وزن نگیره. خیلی شیرا امتحان کردم بهش نساخت.

بیومیل ای ار.   آپتامیل.  نان.   گیگوز.   ببلاک.   آپتامیل پرونوترا.     هیپ خارجی.    

واقعا یچیز میخام که بهش بیوفته. الان بیومیل ای ار میدم که اصلا وزن دهی نداره. 

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!

شیرخشک باید به بچه ات بسازه، خوب و بد نمیشه گفت

به یکی ببلاک عالیه واسه یکی اذیتش میکنه

منم خیلی چیزا دادم الان ترویتال میدم، خوبه، نه یبس نمیکنه نه اذیتش میکنه و خوشمزه هست، وزنشم نرماله

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک باید به بچه ات بسازه، خوب و بد نمیشه گفت به یکی ببلاک عالیه واسه یکی اذیتش میکنه منم خیلی چ ...

اتفاقا از چندتای دیگم شنیدم گفتن تروویتال بده خوشمزس.  

کاش وزن بده. 

ببین من الان دوتا بچه شیر خشکی دارم یکیش همون شیر یارانه ای ساده میدم تپله تقریبا..این یکی هررر شیر امتحان کردم بهش نساخت لااااااغر..پس نتیجه میگیریم..مهم اینه بخوره..بقول بهداشت محتوای شیر فرقی نداره مهم اینه زیاد بخوره..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
عزیزم بچه منم همین بود  دقم داد آخر دکترش گفت چاره ای نیس صبر کن ۴ ماه تموم غذای کمکی شروع کن ...

عزیزم دختر من الان ۸ ماهشه. بدبختیم غذا هم نمیخوره. باور کن نه صبونه خورده نه ناهار.   گرفت خابید.   

به دکترش بگو معرفی کنه  به خدا وزن رو می خواهی چیکار ، دختر منم خیلی ریز بود همش زیر وزن نمودا ...

چیکار کردی تپل شد دکتر چی داد

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
اتفاقا از چندتای دیگم شنیدم گفتن تروویتال بده خوشمزس.   کاش وزن بده.

امتحان کن

من ببلاک نان بیومیل دادم هد کدوم یه مشکلی داشت

آخر ترویتال دکتر معرفی کرد راضیم

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
به دکترش بگو معرفی کنه  به خدا وزن رو می خواهی چیکار ، دختر منم خیلی ریز بود همش زیر وزن نمودا ...

بخدا اینم خیلی ریزه تمام استخوناش زده بیرون. وزنشم زیر خط نموداره. 

۸ ماهشه.   نه شیر میخوره نه غذا. 

خدا دخترتو حفظ کنه انشالله دختر منم مثه دخترت بشه من دنیا رو شیرینی میدم.  

بخدا دقم داده داغون شدم. اصلا انگار گرسنه نمیشه هیجوقت. 

امتحان کن من ببلاک نان بیومیل دادم هد کدوم یه مشکلی داشت آخر ترویتال دکتر معرفی کرد راضیم

وزن دهی چطوره ماهی چقدر مثلا؟ 

بعد بچتون چند وقتشه؟

عزیزم دختر من الان ۸ ماهشه. بدبختیم غذا هم نمیخوره. باور کن نه صبونه خورده نه ناهار.   گرفت خاب ...

قلم بگیر سوپ درست کن حتی شده با بازی بهش بده 

تخم بلدرچین 

خودت بلدرچین سوپ کن

انقد سعی کن با برنامه بهش غذا بدی تا کم کم عادت کنه به غذا خوردن 

بذار قبلش گرسنه باشه یکی دو ساعت قبل غذا بهش شیرخشک نده جلوی اشتهاش میگیره

قلم بگیر سوپ درست کن حتی شده با بازی بهش بده  تخم بلدرچین  خودت بلدرچین سوپ کن انقد سعی ...

باشه مرسی.  دیگه چیا بهش بدم. 

اب قلمم میریزم تو غذهاش. 

ببین من الان دوتا بچه شیر خشکی دارم یکیش همون شیر یارانه ای ساده میدم تپله تقریبا..این یکی هررر شیر ...

بله درسته باید فقط بخور باشه تا تپل بشن. اما شیر یارانه ای هم شنیدم بچه رو تپلی میکنن. من هرکار کردم بهم ندادن. شما چجوری گرفتین؟

باشه مرسی.  دیگه چیا بهش بدم.  اب قلمم میریزم تو غذهاش.

به نظر من از همه واجب تر همین اب قلم 

بادوم سفید کن هر روز بهش بده خیلی خوبه البته اگه به بادوم حساسیت نداره

کلا آب قلم و بادوم هیچ وقت از برنامه غذاییش حذف نکن 

برنامه مرتب داشته باش که هر ساعتی چی بهش بدی اینجوری بچه خوش غذاتر میشه 

2810