2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من استفاده کردم اولش پوست خوب میشه ولی انگار پوست عادت میکنه نزنی بر میگرده بدتر هم میشه پوستو خشک و نازک و چروک میکنه بعدشبدتر پوستت لک میشه در کل لایه بردار چیزخوبی نیست مگه به مدت خییای کوتاه و مقدار کم و خیلی هم مراقبت میخاد بعدم اثرش فقطموقع استفادشه 

تاثیر خیلی کمی داشت.اگه پوستت مقاومه بزن اگه نازک نزن.

من لکام دراثر جوش نیستن پوستمم خشک..فکنم لک آفتاب باشن یا شایدم کبدم چرب باشه 

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 

سلام عزیزم من زدم خیلی باید مراقب باشی چون لایه بردار قوی و ممکن اگر بیش از حد مجاز بزنی پوستت بسوزه حتما حتما روی یک جای کمی از پوست ثورتت امتحان کن ببین حساسیت نداشته باشی....تجربه خودم من پوستم سفید و نازکم نیست بااین خال ترتینویین زدم  پوستم بعد از لایه برداری ملتهب شد که این دفعه برای درمان التهاب و قرمزی و سوزشش رفتم درمان کردم

پوست نازک میکنه هرشب نزن یک شب درمیان بزن یک ساعت بعد بشور حتما بعدش هم آبرسان بزن رو پوستت ازش استفاده نکنی بهتره ولی خوب لایه برداری میکنه برای جای جوش اینا هم خوبه نباید هم طولانی مدت ازش استفاده کنی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بیشتر ببینید
من لکام دراثر جوش نیستن پوستمم خشک..فکنم لک آفتاب باشن یا شایدم کبدم چرب باشه 

وووای اگه پوستت خشکه نزنیا پوستتو داعون میکنه همونجور که پوست خیلی چرب منو خشک و داعون کرد شما که خودت پوستت خشکه 

تاثیری داشت ؟ پوستتون چطور شد بعدش؟ 

سلولای مرده پوست رو برداشت خوب..یه جلای به پوست داد.پوست من نازک نیست خوب بود.ولی باید رعایت کنید موقع خواب بزنید زیر نور لامپ هم حتی میگن نباشه