2777
2789
سلام. شما هم رسم دارید که ده روز بعد از به دنیا اومدن نی نی جشن می گیرید؟ اگرکسی چنین رسمی داره لطفا بهم بگه چه روزی برگزار میشه؟ هزینه جشن با کیه؟ بابای نی نی باید کادو بده؟ ممنون میشم جواب بدید
همسر مهربونم عشق زندگیم سراپای مرا دل آفریدند که مفتون سراپای توباشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی ها رسم دارن بچه رو عقیقه میکنن ویه مهمونی میگیرن وباگوشت قربونی شام میدن
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
ما روز دهم یا شبش شام مهمونا رو دعوت میکنیم.گوسفند میکشیم و بچه رو عقیقه هم میکنیم. فامیلا میان کادو میدن و میشینن و صحبت میکنن.هزینه هم به عهده پدر بزرگ پدریه اما اگه ندن بابای نی نی خودش باید بده هزینشو و واسه مامان نی نی هم یه تیکه طلایی چیزی میخره.
ما خانوادگی گرفتیم یعنی اقوام نزدیک بودن یکهفته بعد از تولد دخترم روزی که اسمش قطعی شد توی گوشش اذان گفتن ، اسمش و تاریخ تولدش رو پشت قرآن سرعقدم نوشتیم بعد یک آلبوم یادگاری از مهمونها خواستیم چند خطی براش بنویسن شام بود با کیک هزینه هم با همسرم بود نزدیکها طلا دادن مثل همسرم و پدر مادر همسرم و پدرمادر خودم بقیه هم سکه دادند یا پول
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مهمون اگه کم باشه تو خونه میگیریم اما اگه زیاد باشن سالن میگیریم. ما رسم داریم اگه دهم نی نی با مناسبت تولد ائمه مصادف بشه دف زن میاریم و واسه خانوما میخونه اما اگه با وفات باشه مداح میاد یکم روضه میخونه.
هیچ کدوم از دوستای گلم اراکی نیستن؟ من شنیده بودم که هزینه جشن رو پدربزرگ پدری میده و کادو هم میدن البته پدر من گفته خودش گوسفند عقیقه میکنه و به من و دختر گلم طلا کاو میده میخوام بدونم اگه هزینه جشن با همسرم هست از الان برنامه ریزی کنیم براش
همسر مهربونم عشق زندگیم سراپای مرا دل آفریدند که مفتون سراپای توباشم
من اطلاعی ندارم ازهزینه هاش ولی گمونم باخودتونه دیگه بازم نمیدونم
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
من نگرفتم اینجا بهش میگن هفت شب البته دقیقا شب هفتم تولد گرفته نمیشه برگزاری مراسم با خودتونه کادو هم بستگی به خودتون داره من ترجیح دادم جشن رو نگیرم عوضش تولد یکسالگی پسرمو مفصل گرفتم
پسرم خوشبختیمون با تولدت کامل شد. خدایا روزگار تا همیشه بر وفق مراد پسرم باشه
به شهر و اینا نیست.به شوهرت بگو به پدرش بگه قبول میکنن یانه.... اگه کردن که هیچی...اگه نکردن هم که همه هزینه هاش پای خودتونه. واسه منم پدرشوهرم هیچ کاری نکرد...اما خدمون دلمون خواست و دخترمونو با هزینه خودمون عقیقه کردیم.