2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی س ی سی ندیدم جایی هنوزبمن کفتن اشوروبه اوران هردوش یکی هست وبعدهم کفتن که بنج تیکه بخرم یکی جون خوبه ولازمه
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
محافظ بوشک وزیراندازوبتوجی بخرم بتوهایی ک من دیدم بیشترتزیینی بودتاقابل استفاده
عزیزم من لباس مارک نی نی سان گرفتم خیلی خوبه.شبیه آشوره.به نظرم کارترز نگیر.چون علیرغم ظاهر قشنگشون جنسش زیاد خوب نیست.بعدشم لباسها رو با دست نشور که بدشکل میشن.مارکهای ایرانی معروف سایز صفرش بزرگه.در ضممن لباسها رو تیکه ای بخر.مثلا یک مانتو و شلوار و زیرپوش زیردکمه.زیرپوش معمولی و شورت کم استفاده میشه
من سه تا پتو یکی بهاره مارک ببتو یکی بافتنی دو رو که خیلی گرمه اونم ببتو بود یه دونه هم پتو دیگه که اون مارکش یادم نیست خریدم البته اینا تا یک سالگی بود چون دخترم بدخوابه پتو بزرگتر خریدم پتو نرمینه .برو تو سایت نرمینه هم طرح داره هم سایز بندی نمایندگی هاش تو شهرهای مختلف رو داره تو سایت
یسنا جان برای 5 تیکه میتونی یه ست بیمارستانی بگیری. البته به اسم ست بیمارستانی گرون میدنش. میتونی شبیه همون بگیری آخه 5 تیکه ها معمولا کلاهاشون کوچیکه.
یادمان باشد مراقب اعمالمان، نگاهمان، رفتارمان، گفتارمان و حتی افکارمان باشیم... گاهی حتی مرور یک حرف در ذهنمان جهان را تغییر می دهد...
اتفاقن نینی سان هم دیدم قیمتهاشم ارزونتربودامامن کفتم شایدخوب نیست فکنم لباسش هشت تومن بوددرحالی که اشوردوازده تومن
عزیزم منم یزدیم. ایکاش توی یزد هم مث شهرای بزرگ جا میفتاد که خود زن و شوهر سیسمونی رو بگیرن... منکه وقتی فکرشو میکنم که اگه حامله شم بابام اینا باید وسایل بچمو بخرن، از خجالت آب میشم...
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!