2777
2789
من خودم تنهام. تنهایی خیلی بده. هم واسه بچه هم واسه پدر مادر. هم توبچگی تنهان هم تو بزرگی پدر مادر پیر میشن مسوولیت دارن مریض میشن. هم اون یه دونه بچه تحت فشار روحیه هم پدر مادر احساس تنهایی بیکسی میکنن احتیاج به مراقبت دارن. اگه شرایطشو دارین یکی دیگه بیارین. کاش من یه برادر خواهر داشتم الان (البته برادر داشتم از دستشون دادم و الان خیلی تنهاااااااااااااااام). مامانم فوت کرده. پدر مادر که تا سر نمیمونن برا بچه. لااقل یه خواهر برادری داشته باشن خیلی خوبه
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
پسرم متولد شهریور 90 است خودم هم 37 سال دارم دیگه به بچه دیگه ای با توجه به شرایط خودم و پسرم (که بسیار خاص است ) فکر نمیکنم البته اگر کسی میتواند بیارد خوب است ولی من نه و از کجا معلوم تضمینی باشه که خواهر و برادر به بچه ای با شرایط بچه من کمک بکنند نمونه اش را دیدم در اطرافم که نه تنها کمک نکرده بلکه باعث ازار شده و بچه ای شبیه امیرپرهام را مزاحم خود دیده من خودم هم 2برادر دارم ولی هیچکدام ایران نیستن نهایت دو یا سه سال یک بار بیان و برن در ضمن اوردن بچه دوم به خاطر پر کردن تنهایی بچه اول یک اشتباه محض است یعنی بچه دوم فقط نقش پر کردن بچه اول را دارد این اشتباه است به هر حال من که نمیتوانم و نمیخواهم هر کسی میتونه بیاره موفق باشید
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان کوچولوی عزیز چرا پشیمون می شی بچه دوم را بیاری؟ منم دختر اولم سال 90 به دنیا اومد. الانم دومی داره میاد. تیکرم معلومه دیگه!!!!! سومی را هم وقتی دومی سه سالش شد میارم. یعنی نمی ذارم اختلاف سنی شان به چهار سال برسه. مامان کوچولو صد در صد پشیمون می شی که نیاوردی. به اطرافیانت نگاه کن. اونایی که بچه دوم را نیاوردند خیلی هاشون می گند کاشکی زودتر اقدام می کردیم. من وقتی دومی را آوردم انگار مدال المپیک گرفتم! خیلی ها بهم تبریکات خاص گفتند و آفرین گفتند. بیشتر از بارداری اولم!!!! اونایی که می گند تربیت بچه مهمه نه تعدادش: من می گم تربیت سبک رفتاری والدینه. اینو دیگه همه ما که یه بچه داریم می دونیم. ربطی به تعداد نداره. وقتی والدین بلد نباشه بچه تربیت کنه چه یکی چه سه تا. ضایع می کنه. اونایی که می گند زمان برای بچه اول صرف کنیم: میزان زمان مهم نیست. کیفیت زمان مهمه. اینکه تو اون لحظه هایی که باهاشی چکار می کنی. بعد هم کمی بچه ها بزرگ بشند می تونیم زمان های مشترک بذاریم. اونایی که می گند وضعیت مالی: خوب اینا یه کمی راست می گند. به شرطی که زیادی سخت گیری نکنند. حالا بچه اتاق جداگانه، تخت جداگانه، ماشین شارژی مستقل و ... نداشته باشه هیچی نمی شه. اما اینکه بتونیم برای پوشاک و تغذیه و آموزش بچه هزینه کنیم کافیه. آموزش هم قرار نیست از دو سالگی بچه را بفرستیم کلاس پیانو!!!!!!!!!! اونایی که می گند بچه تنها نباشه: درست می گند. گرچه بعضی خواهر برادرها هم مثل غریبه اند. اما فرم فرهنگ خانوادگی اینطوری بارشون آورده. به نظرم بسیار می شه روی این موضوع با تربیت و پیش زمینه کار کرد که اینجوری نشه. یکی کامنت داده بود که پدر و مادر همیشه نیستند. درست گفته. ما هم می میریم. نباید خودخواه باشیم و بخاطر تنبلی خودمون بچه را تنها بذاریم. نعمت خواهر و برادر خوب یه چیز فوق العاده است. ان شالله نصیب بچه های شما هم بشه. البته اینا نظر شخصی منه. من همیشه برای دو بچه مطمئن بودم. الانم از اینکه دوباره باید ترک کار کنم و از صفر شروع کنم اصلا ناراحت نیستم. وقتی آگاهانه یه تصمیمی را بگیری اذیت نمی شی. می دونم تازه بچه های ما از آب و گل دراومدند. آدم وسوسه می شه یه مدت واسه خودش باشه. اما بعدها پشیمون می شه. اینجا زمان حکم طلا رو داره.
سلام دوستای گلم تخت و کمد نوزداد نوجوان طرح ویولا شرکت پراش رو میفروشم به علت جابجایی. طرحش کپی یاسمین هست قیمت نمایندگیش الان دو میلیون تومان هست اما من دارم فقط 800 میدم چون باید خونه رو تخلیه کنم واقعا موقعیت استثنایی هست کاملا تمیز و نو هست حتی مناسب سیسمونی تماس بگیرین 09102116326 بیاین تو تلگرام یا واتس براتون عکس بزارم اینجا هم هست http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1140763&postID=45682787
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
همه حرفاتونو قبول دارم فقط به این فکر میکنم که نتونم از پس دو تا بچه بر بیام جون به هر حال مادر دو تا بچه بودن مسؤولیت خیلى بزرگیه و شوخى نیست
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت
سلام منم ان شالله میخوام امسال برای فرزند دوم اقدام کنم . دختر منم متولد مهر نود هست.آزمایش ها رو دادم همه چیز اکی بود . فقط کمی اضافه وزن دارم که اونم دارم رژیم میگیرم . ان شالله زمستون میرم واسه اقدام.
پسر من مهر 90وهمسر هم به تازگی راضی شده که دومی رو اقدام کنیم.اما من از جهت جسمی هنوز امادگیه لازمو ندارم.مشکل معده و دندون و...میخواستم اینارو روبراه کنم بعد.ولی اقدام کردم
***از محبت خارها گل میشود***
پسر من دی 90 هست دخترمم اردیبهشت 92 راستشو بگم یکم از نظر هزینه ای و تلاش هایی که مادر میکنه سخته اما ارزشش رو داره کسایی که فکر میکنن بچه شون چشم دیدن بچه ی دیگه رو نداره سخت در اشتباهن اصلا رابطه خواهر و برادر خونیه و این حرفا توش نیست خواهید دید .....
پیامبر(ص)فرمودند  :  هر کس ابروی مومنی را حفظ کند بدون تردید بهشت بر او واجب شود