بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
نه بخدا هیچی ندیدم .وفقط منتظرم .اگه نده خدا حاجتم رو می خوام دینم رو عوض کنم .
مراقبه داشتی عزیزم؟خواب هم ندیدی؟
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من بخدا گفتم اگه به ضرر منم باشه بده .دیگه حتما این حاجتم رو میخوام حتی اگه آسمون به زمین بیاد .بخدا شما ها نمیدونید چی کشیدم وچی میکشم .دعام کنید خدا حاجتم رو بده .بیام اینجا با خوشحالی تایپک بزنم .
خواب چی من بخدا گفتم اگه به ضرر منم باشه بده .دیگه حتما این حاجتم رو میخوام حتی اگه آسمون به ...
میشه بهت خصوصی درخواست بدم؟