2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسر 20 ماهم

991 بازدید | 28 پست
سلام. پسرم 20 ماهش تموم شده. یکسالگی کلمه بابا و آب رو گفت تا مدتی هم تکرار میکرد الان هیچی نمیگه. گاهی یه چیزهایی از حرفای خودم تکرار میکنه ولی فقط یکبار میگه و تکرار نمیکنه. گاهی به اسمش واکنش نشون نمیده. ولی هر کاری بگم انجام میده. اعضای صورتشو نشون میده تمام چیزا و اشیا رو میشناسه و کاربردشان رو بلده. آوا ایجاد میکنه مثل دق دد ت ت چی چی. هرچی بخواد با اشاره انگشت میگه.
در تاریخ 28 مهر یه معجزه اتفاق اقتاد و من به آرزوی مامان شدن رسیدم... الهی شکرت...شکر بخاطر هدیه الهی....قربون بزرگی، قدرت و رحمتت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرجاری منم دوسال وهفت ماهشه هنوزدرست حرف نمیزنه یعنی من یع جمله کامل ازش نشنیدم.شایدبچه هاباهم فرق میکنن خودتونگران نکن
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
اگه بهش فشاربیاری اضطراب میگیره همین دوکلمه هم دیگه نمیگه
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
پسر منم با اینکه خیلی زود مفهوم همه کلمات رو یادگرفت دیر حرف افتاد. از دو تا مشاور کمک خواستم. گفتن مشکلی نیست. الان 26 ماهش شده کلی کلمه میگه. البته جمله نمیگه هنوز . ولی روند اضافه شدن لغاتش سریع شده. اصلا نگران نباش.
LilySlim Weight charts
دختر منم تا قبل دو سالگی یعنی وقتی 22 ماهش اینطورا بود فقط کلمه میگفت .نمیدونم چنتا ولی واضح نبودن در کل راضی نبودم.ولی دقیقا از تولد 2 سالگی به بعد یهو انگار موتورش راه افتاد الان دایره ی لغاتش خیلی وسیعه و حرفای قلمبه سلمبه هم میزنه. البته دیگه بزرگ شده 34 ماهشه الان.ولی از همون دو سالگی به بعد به طرز عجیبی شروع کرد به حرف زدن انگار هر چی تو دو سال شنیده بود و با دقت گوش داده یود الان دیگه باید بگم مامان سرم درد گرفت تا ول کنه یهو 1 ساعت یه ریز حرف میزنه با خودش و اسباب بازیا نگران نباش اصلاااا یعنی اصلناااا
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
اولین دو کلمه ایش هم این بود که تو فروشگاه بغل داداشم بود یهو گفت اینا خوشششیش(یعنی اینا خوشگل) بعد راه افتاد دیگه زود
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌