2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣نه دیگه قدیما بهش میگفتن مکه ای هرکی میومد سوغاتی میاورد حالا ما از استانبول میفرستیم ایران😎🤌

باوو بیخیال😂شده مث قضیه یارو میگن این کت از کجا خریدی میگه چرم مشهده عموم اینا از آلمان فرستادن😂

🦋نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🦋
تو این لوازم ارایشیا میپرسیدم بیشتر میخندیدن  میخاستم شخصا برم مکه ب نیت رژلب و بهونه زیارت🤭

کلا ازوقتی تستش کردم کلی سروصدا به پاکرده حتما به پیجمون تو اینستاگرام سر بزنین🥰🙏  @seti_show

با ستی شو ست شو    www.setishow.com
باوو بیخیال😂شده مث قضیه یارو میگن این کت از کجا خریدی میگه چرم مشهده عموم اینا از آلمان فرستادن😂

چرا باووو؟! خیر محصول خود ترکیه ست 😎خودمم شخصا دارم ارسال میکنم ایران دختر خوشگل🤌پیجمونو ببین حتما💕

تو این لوازم ارایشیا میپرسیدم بیشتر میخندیدن  میخاستم شخصا برم مکه ب نیت رژلب و بهونه زیارت🤭

وا چرا خنده عکسشو از دیجیکالا بردار بهشون نشون بده ضایع شن،  مثل بالم هم مایع اش هست هم جامدش،  من هرجا رفتم دیدم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
توجه کنین اورجینالش بچ کد داره و وکیومه🤌😎

من چندتا دارم هم مایع هم جامد 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
  کلا ازوقتی تستش کردم کلی سروصدا به پاکرده حتما به پیجمون تو اینستاگرام سر بزنین🥰🙏&nbs ...

اهان این درسته ی i نذاشته بودی لابلا پیج شال روسریا دنبال رژ میگشتم😂

اینستاتونو میزنم مانتو یا بدلیجات و شال روسریه نداشت این پیجو☹️

seti_show           setiluxe        seti_women            www.setishow.co     جدا جدا نوشتم اونم سایتمونه عشق جان

مایع اتود و بنه تینت بنفیته عزیزم💕

باورت میشه اسمشونو نمیدونم میریم فروشگاه آرایشی چون رژ لبها اکثرشون عروسک دارن یا شکلهای بامزه دخترم برمیداره منم مجبور میشم حساب کنم الان چندتا دارم ولی دوتا جامدی که خودم خریدمو استفاده میکنم توش گل خشک داره از ایناس

وا چرا خنده عکسشو از دیجیکالا بردار بهشون نشون بده ضایع شن،  مثل بالم هم مایع اش هست هم جامدش،& ...

نمیدونم شاید بنظرشون خنده دار بوده مثلا میگفتن رژا فلان برند و اینا هست چرا مکه ای؟؟بعد وایمیسادن از انواع برند تعریف کردن 

انگار مثلا ازشون درخاست عطر مشهدی کرده باشی