2777
2789

آره نشنیدی میگه نون خشک بیار نمک ببر؟ ایران نبودی؟

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جمع میکنم.میدم ببره پول نمیگیرم.صدقه حسابشون میکنم🤪ولی اخرین بار پسره چکش دویست هزار تومنی مون هم دزدید....الان ایقد زیااد شدن بدم میاد دوباره میاد تو کوچه بگم ببره...😒😒

خدایا شکرت💐🙏
وای برگام پس طبیعیه دیدم خشک میکنن میفروشن😐😁

میگه بعد چند ماه من ماهی سه چهار بار میفروشم نمیزارم بمونن چون موش جمع میشه تو خونه😂😂😂😂

نخیتك یا علي و انتة یم ربك امیر✋🏻✨
بله عزیزم  ولی ما نمی گیریم  من نون خشک  بطری های پلاستیکی  جعبه های مقوا و ...

به رفتگر نده خوب  یکی از فامیل های ما رفتگر هستن ۸ میلیون حقوق میگیره میگه نزدیک ۱۰ میلیون هم پول ضایعاتم میشه😁

مامان من جمع میکنه یه عالمه فکر کن  اون طرفی که میاد میبره میگفت هر ماه از ضایعات شما ۸۰۰ پول گیرم میاد 

ما میدیم به اونا که کارتون و پلاستیک جمع میکنن از اشغالا

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪