2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پانیز جون حرفتو قبول دارم عزیزم ولی من دورو برم زن مطلقه زیاده نمونش خواهر شوهرم که زیر بار حرف زور شوهرش نرفت و جدا شد کار میکنه خیلی سختم کار میکنه ولی بازم پدر شوهرم کمکشه وگرنه نمیتونه پول اجارشو و بخشی از مخارجشو مادر پدرش میدن سالهاست نتونسته ازدواج کنه چون پسرش پیششه ولی شوهرش زودی ازدواج کرد و الان یک بچم از ازدواج دوم داره البه خواهر شوهرم خیلی راضیه که جدا شده میگه زندگی با عزت نفس دارم ولی حقیقت اینه که خیلی سختی میکشه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
روشان قصدم تعریف از مردها نبود خواستم بگم مقصر این همه خیانت و رفتارهای حیوانی خود خانمها هستند وقتی مرد بعد کار اشتباه بجای تنبیه یه عالمه محبت و.. جایزه میگیره از خانم نباید انتظار داشت دیگه تکرار نکنه یا دوستش از زندگی این درس عبرت بگیره اون چند درصدی هم که پاکن از وجدانشون بوده بخدا خیلی مرد بودن وگرنه خوشبحالشونه با این راهکارهایی که ما خانمها بعد خیانت و غیره پیاده میکنیم
Lilypie Maternity tickers
متاسفانه هیچکس نمیتونه حال زنی ک بهش خیانت شده رو درک کنه مگر اینکه تجربه کرده باشه تا بتونه نظرواقعی بده...
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
فرفری افرین به خواهر شوهرت و شجاعتش شما فکر میکنید کسایی که شوهرشون خیانت میکنه یا دست بزن داره یا بد دهنه دارن با ارامش زندگی میکنن اونا هم دارن هر روز شکنجه روحی میشن
سایه از ته دل از خدا میخوام خیانت برا من شما و هیچ زنی نباشه ولی من از وقتی انعکاس جو بده جامعه رو تو نی نی سایت دیدم با وجودی که شوهر خوب و سربراهی خدا رو شکر دارم ولی کلا خودم رو اماده کردم اگه اگه همچین روزی خدای نکرده برسه حتی حق توضیح بهش ندم
دست بزن و بددهنی طوریکه اخلاق ذاتی مرد باشه زیاد تکرارش کنه خب اون اصلا بخشودنی نیست. خیانت ویژگی ذاتی نیست؛ و نمیشه با بددهنی و دست بزن یکی دونست.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
panizآنلاین پست ها : 4076 عضویت:1393/2/31 0 فرفری افرین به خواهر شوهرت و شجاعتش شما فکر میکنید کسایی که شوهرشون خیانت میکنه یا دست بزن داره یا بد دهنه دارن با ارامش زندگی میکنن اونا هم دارن هر روز شکنجه روحی میشن دقیقا پانیز خودش برای همین راضیه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من میگم بیاین نگاهمون رو به همجنسامون که زندگی ناموفقی داشتن و طلاق گرفتن عوض کنیم چرا همه از جو جامعه میترسن اگه من و شماها بجای دل سوزی اینجا تو جامعه واقعی به اونی که طلاق گرفته یه چشم دیگه نبینیم یه فرهنگ غلط از بین بردیم و زندگی رو یه خورده برا همجنسامون اسونتر کردیم
اون مرد بددهن و بداخلاق کلا اخلاقش همینه. نمیشه کنار اومد. هرچیزی هم عوض بشه اون مرد اخلاقش عوض نمیشه. اما خیانت فرق میکنه؛ خیلی از مردهایی که خیانت کردنو میدیدیم که یه روزی عاشق و معشوق بودن با همسراشون؛ پس خیانت و هرزگی تو ذات اکثرشون نیست. یا رابطه زناشویی و رفتار و زندگیمشترکشون دچار یه تغییراتی شده یا مخیط زندگی و اطرافیانش. بهتره که از همون اول مواظب تغییرات زندگیمون و همسرمون و رفت و آمد هاش باشیم.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
مینا کسی که خیانت کرد یعنی نه برا زنش ارزشی قایله نه بچه و نه زندگیش و نه ارزش تعهد رو میدونه پس همچین مردی هیچچچچچچ ارزشی نداره که ادم زندگیش رو حرومش کنه بهونه بچه هم اصلآ واقع بینانه نیست بچه ها افسرده تر و عصبی تر میشن تو خونه ای که جنگ و دعواست
من به قبل از اینکه خیانتی اتفاق بیفته اشاره کردم عزیزم
درجواب اونکه گفتی بیاید به همجنس هامون نگاه دیگه ای داشته باشیم... تا زمانیکه میبینیم یه سری از زنهارو (چه مجرد چه متاهل چه مطلقه) میبینیم که سرراه مردهای خانواده دار قرار میگیرن و قصد به هم زدن یه زندگی رو دارن؛ صادقانه بگم من حاضر نیستم واسه اون زن ارزشی قاعل باشم. هیچوقت نه توهینی میکنم نه زخم زبونی میزنم. اما حواسم 6 دونگ به همسرم هست که چه توی فامیل چه محل کار چه حتی دوست صمیمی خودم که مطلقه س ؛ چنین افرادی سرراه شوهرم قرار نگیرن.
مینا خوش به حال مرد پس از نظر شماها مرد حکومت خودش رو داشته باشه زنش تونست هم بچه بیاره هم خونه داری کنه و اکثرن سر کار بیرون هم هستند که چه بهتر هم پول در بیاره هم بچه بیاره و تر و خشک کنه و بزرگ کنه و همیشه هم اراسته و زیبا و هی و حاظر در اختیار اقاشون باشن و البته خوشحال و خندون اگه اینجوری بود و رضایت مرد به دست اومد که کارش خوب بوده در غیر این صورت مرد میتونه بره خیانت کنه و مقصر خانمه