2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرض کن حالا همینطور باشه ک تو میگی. فرض کن تو دیگه نبودی و پسرت بود. مگه بجز تو هیچکیو نداره؟ پدرش؟ مادربزرگ پدربزرگ. عمو عمه. 

بخدا بعد فوت زنداداشم من خودم یه سال تمام خونه داداشم کاراشونو میکردم و میپختم و میشستم

اگه بشینی الکی فکر به مردن کنی  قانون جذب برات میاره پس سعی کن برای خودت رویا ببافی بزرگ شدن بچت و  عروسی بچت و نوه دار شدنتو تو  رویات ببینی و به مرگ فکر نکنی عمر دست خداست  بهش فکر نکن

منم این فکرا گاهی میاد سراغم...میدونم خیلی سخته.

ب نظرم اصلا بیکار نشین با بچت همش برو بیرون.پارک.کلا وقتتو بیرون خونه باش.اگه واقعا دیدی خوب نشدی برو روانپزشک دارو میده‌ولی دارو اصلا خوب شدنی نیست بعد یه مدت دوباره علائمت برمیگرده.اگه ادم مذهبی نیستی سعی کن نماز بخونی ذکر بگی خدا دلت  آروم کنه...از زندگیت میدونم بااین افکارت خیلی سخته ولی لذت ببر.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

مگه تو خدایی که فکر میکنی بعد تو بدبخت میشه؟ اصلا مگه خدا مارو واسه آسایش و آرامش خلق کرده؟ مگه اونا که مادر دارن پدر دارن مشکلات ندارن؟

خدا به هر کسی اندازه ی ظرفیتش سختی میده چه شما باشی چه نباشی

کار احمقانه نکن

چند وقت پیش یه مرده معتاد قرص درست میکنه هم خودش میخوره هم به بچه اش میده خود نحسش زنده میمونه بچه دوسالش میمیره بیگناه فقط بار گناهش سنگینتر شد