2777
2789

یمدت نمیزدن الان باز میزنن 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

منم یه بار حوصله آرایش نداشتم البته دندونمم عفونت کرده بود میگفتم شاید دهنم بو بده ماسک زده بودم چند نفر هی گیر میدادن البته خانوم بودن هی میگفتن بابا تو این گرما خودتو با ماسک خفه نکن دیگ منم توضیح میدادم 😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم حالم خرابه از زمینو زمان ناراحتم🥲

من به شخصه آرایش می کنم آهنگ هم میذارم در حین آرایش و واقعا لذت می برم حالم خوب میشه بعدم ماسک جلو نفست رو میگیره 

برو تو هوای آزاد نفسی تازه کن بعدم با هنزفری آهنگ شاد بذار قدم بزن  آفتاب که رفت پس ضد آفتاب لازم نیسش یه رژ بزن برو 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
منم🤣🤣🤣صب رفته بودیم؟گردش شوهرم خواست عکس بگیره دیدم مث جنازه میفتم برداشتم یه رژ زدم🤣🤣

😂😂 

سخته واقعا من که اصلا نمیتونم... اکثرا روزا بخوام برم دانشگاه یه کوچولو خط چشم میکشم اونم خیلی کم گوشه چشمم 😐😂 

چون مجبورم ماسک بزنم کلی بدو بدو هم دارم صورتم عرق می‌کنه اگه آرایش کنم بدجور میشه 😂😂😂 تازه میرم صورتمم آب میزنم 😂🤭 

گاهی آدم تو جنگ با خودش، باید اونقد پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش!!  اون وقت …از دل اون ویرونه یه نوری ، یه امیدی، یه جراتی، جرقه می زنه …!🌿🌿🤍✨
عزیزم😂😂من اعتماد به نفسشو ندارم

چرا عزیزم ، همه خوشگلن😍❤️ نیازی به آرایش نیست🌺

گاهی آدم تو جنگ با خودش، باید اونقد پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش!!  اون وقت …از دل اون ویرونه یه نوری ، یه امیدی، یه جراتی، جرقه می زنه …!🌿🌿🤍✨
و من نیز هم 😁😂

بهترین کار 👍👍😁

قربونت عزیزم سعی میکنم رو اعتماد به نفسم کار کنم🙌🏻♥️

👏👏👏❤️❤️❤️ آفرین بهت