2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

『🦋͜͡🌿』

ميترسم!

ميترسم عادت‌کنم به #نديدنت

به اينکه هرروز،خيلی عادی

بی آنکه از نبودنت دردي احساس‌کنم

مشغول زندگي‌ام باشم

به قول يه بزرگی؛

بي‌حيائيه که آدم #رزق‌امامشوبخوره اما

در روزحتی پنج‌دقيقه‌هم به‌فکر امامش‌نباشه!

البته امام هيچ‌نيازي به ما و فکر کردنمون‌نداره.

•|°ولی #مهدی‌فاطمه اوج‌مهربونی وعشقه♥️...

ما به او محتاج بوديم....

او به ما مشتاق بود....😭

#اللھم‌عجݪ‌الولیڪ‌اݪفࢪج‌↯

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

✍️ خشم آتش🔥

*#قال_رسول_الله(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) میفرمایند :*

خشم آتش بر دشمن علی علیه السلام شدیدتر از خشم آن بر کسی است که گمان برد خداوند را فرزندی است.

📚 الامالی للطوسی،ص۱۰۶

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞...

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

#اصحاب_المهدی 

📌 فلسفه دعا کردن برای سلامتی امام زمان (عج)

دعا برای سلامتی امام زمان (عج) چندین اثر دارد:

الف) نشانگر علاقه و محبت مسلمانان به ایشان است و ازدیاد محبت امام در دل، موجب تقویت ایمان میگردد.

ب) اظهار تجدید عهد و پیمان با حضرت است.

ج) سبب زنده نگه داشتن یاد امام غایب در دل منتظران می گردد.

د) کسی که سلامتی امام زمانش برایش مهم است،مسلما آزردن آن حضرت برایش سخت است.در نتیجه دعا برای سلامتی حضرت،انسان را بر انجام کارهایی وا می دارد که موجب خوشنودی آن حضرت می گردد.

ه) دعا موجب نزدیک شدن فرج آن حضرت و نیز فرج و گشایش در زندگی مومنان می شود.

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

*《دو علت مهم نداشتن توفیق نماز شب*

▫️یڪی‌ازعلّت‌هایے ڪه ما توفیق #سحرخیزے نداریم و در وقت آن سنگین هستیم و گویا گوش‌هایمان صداے مَلَک منادے راڪه همه‌ے اولیاءالله رابیدارمی‌ڪند،نمی‌شود،

🔻این است ڪه:▪️روح و قلب ما به خاطر دو مسأله سنگین می‌شود یڪے از آن دو عامل،

1️⃣ *[#لغو_و_لهو_و_زیادحرف‌زدن‌است؛]*

و دیگرے ڪه خیلے انسان را سنگین می‌ڪند

2⃣ *[#غیبت‌ڪردن‌است.]*

▫️من عیناً دیدم ڪه غیبت ،توفیق سحرخیزے را از انسان سلب می‌ڪند.

📚 ڪربلایی‌احمدتهرانے 

*#نمازشب‌رابه‌نیت‌ظهورمیخوانیم*

*#زمینه ساز ظهور باشید*

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی آقای غریبم 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

•﷽•

شيعيان خواب بس است برخيزيد💪

هجر ارباب بس است بر خيزيد💪

يادمان رفته که عهدي هم هست😔

يادمان رفته که مهدي هم هست😭

يادمان رفته که او پشت در است🙃

يادمان رفته که او منتظر است🙂

#برخیزیدکه_ظهورش_نزدیک_است😍

☁️💙••

🌻ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ👣

#قدم‌هایی‌برای‌خودسازی‌یاران‌امام‌زمان؏ج♡

|📿|قدم اول: نماز اول وقت

|🌸|قدم دوم:احترام به پدرومادر

|📚|قدم سوم:قرائت دعای عهد

|💎|قدم چهارم: صبر در تمام امور

|🖇|قدم‌پنجم:وفای‌به‌عهدباامام‌زمان(عج)

|📖|قدم‌ششم:قرائت‌روزانه‌قرآن‌همراه‌بامعنی

|🍉|قدم هفتم:جلوگیری ازپرخوری وپرخوابی

|📮|قدم هشتم: پرداخت روزانه صدقه

|🔥|قدم نهم:غیبت نکردن

|💧|قدم دهم:فرو بردن خشم 

|🌈|قدم یازدهم:ترک حسادت

|🥀|قدم دوازدهم:ترک دروغ

|🌿|قدم سیزدهم:کنترل چشم

|✨|قدم چهاردهم:دائم الوضو

🌸⃟اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَج⃟🦋

یا امیر المومنین علی علیه السلام ادرکنی

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

#دڵݩۆشٺ✍🏻🕊|•

_هࢪ ۅقټ بیڪاࢪ شڊۍ!🙃

یھ ټسبیح بگیࢪ دسټټ ۅ هۍ بگۅ

"اݪݪهم عجݪ ݪۅݪیڪ الفࢪج"❤️

هم ڊݪِ خۅڊټ آࢪۅم میگیࢪھ

هم‌ڊݪِ آقا ڪھ‌یڪۍ ڊاࢪھ بࢪا ظهۅࢪش ڊعا میڪݩھ...💚( :

┄┅┄┅┄❥•.❀.•❥┄┅┄┅┄

*#سخنان‌نـــور*

🪴 وقتی‌ شما‌ برای‌ ظهورِ حضرت‌ مهدی‌عج‌ دعا می‌کنید،بلافاصله‌ برای‌ خودتان‌ هم‌ دعا کنید.!

وقتی‌می‌گوئید:

*«اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج»،بلافاصله‌بگوئید: «و فرجنا به».*

❌و از خدا بخواهید که‌ شما را هم‌ #جزیارانِ‌

حضرت‌ قرار‌‌ بدهد؛چرا‌ که‌ اگر‌ حضرت‌ تشریف‌ بیاورد،و شما در صف‌ِ دشمنان‌ِ حضرت‌ و کسانی‌ که‌ در‌ مقابلِ‌ حضرت‌ ایستادند، قرار‌ داشته‌ باشید.

*این‌آمدن‌ِحضرت،چه‌فایده‌ای‌برای‌شمادارد؟*