2777
2789
یه سایتی صوتی رایگان داشت،سرچ کن برات میاره.هر چند دست دومش هم قیمتی نداره. اگه میتونی حدیث کسا رو ...

اره حتما مرسی عزیزم اتفاقا خیلی دوست دارم کتابش بخونم چون حس میکنم کامل راجع به خودم الان خیلی حالم بهتر شده دلتنگی اذیتم میکنه ولی با خودم کنار اومدم یا شایدم حفظ ظاهر از تو دارم داغون میشم نمیدونم هفته پیش انفولانزا گرفتم بابام بعد دوماه زنگ زد ولی مامانم نه زنگ زد نه پیام داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حتما مرسی عزیزم اتفاقا خیلی دوست دارم کتابش بخونم چون حس میکنم کامل راجع به خودم الان خیلی حالم ...

قربونت ♥️ناامید نباش،تمرکزت رو بذار رو خوبیای زندگی ،رو همسرت که واقعا دوست داره

قدرت تغییر پدر و مادرت رو نداری اما میتونی خودت رو بسازی پس قوی باش

قربونت ♥️ناامید نباش،تمرکزت رو بذار رو خوبیای زندگی ،رو همسرت که واقعا دوست داره  قدرت تغییر پ ...

اره دیگه خودمم باهاش کنار اومدم حتی میگم فک کن تو بهزیستی بزرگ شدی پس امید وانتظار نداشته باش ازشون

خانواده انقد سنگدل میخوام به شوهرم بگم مردم نذار بیان سرقبرم

خخانوادت هرچی که باشن جلوی شوهرت نیارشون پایین 

مرد ها پررو می شن اگه بفهمن زن پشتوانه نداره 

خانوادت هر بدی ای بهت کردن ولی جلوی شوهرت وانمود کن بهشون اعتماد کامل داری

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
چرا نمیان؟

میخاستم داخل اون تاپیک بهت بگم تاپیکه قفل شد اینجااومدم بگم. شوهرمن دو سه تا ازاینا که میگی خرید همش هم انداخت دور کارنکردن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
میخاستم داخل اون تاپیک بهت بگم تاپیکه قفل شد اینجااومدم بگم. شوهرمن دو سه تا ازاینا که میگی خرید همش ...

چیو میگی عزیزم ، من اصلا حافظه ام خوب نیست دوست جون🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چیو میگی عزیزم ، من اصلا حافظه ام خوب نیست دوست جون🌹

وای بخشید عزیزم من بااستارتربودم اشتباهی شماروریپلای زدم نوشته بود واسه روز مرد میخام هندزفری بخرم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
با شوهرم قهرن یه سال رفتم خونم نه خونم دیدن نه وسایلم دیدن یه دفعه بابام دعوت کردم کلی تدارک دیدم بع ...

اسی حتی اگه اونا مقصر باشن پدر و مادرت هستن و دوست دارن شوهرتون بره ازشون عذرخواهی کنه .

وقتی میگن بیا بیرون ببینیمت یعنیدوستت دارن. شوهرت رو نبخشیدن .به نظرم انتظار زیادی هست انتظار داری اونا بیان پیش شوهرت .هر چقدر هم خونه ی دخترشون باشه.وقتی سه بار میگن مییایم و نیومدن .انتظار دارن شوهرت یه حرکتی بزنه .این قدررپدررو مادرت رو کوچیک نکن 

اسی حتی اگه اونا مقصر باشن پدر و مادرت هستن و دوست دارن شوهرتون بره ازشون عذرخواهی کنه . وقتی میگن ...

عزیزم درجریان زندگیم نیستی شوهرم خیلی بخاطر خانوادم خودش کوچیک کرد منم تایمی میگفتم بیان که شوهرم نباشه البته عید شوهرم شیرینی خرید اومد خونه بابام باهاشون اشتی کرد

عزیزم درجریان زندگیم نیستی شوهرم خیلی بخاطر خانوادم خودش کوچیک کرد منم تایمی میگفتم بیان که شوهرم نب ...

تاپیک بعدیتون رو خوندم .نمیدونم چی بگم .سعی کنید پس یه خورده فاصله بگیرید برای دختر خیلی سخته ولی تحمل کنید و با همسرتون روزهای خوبی داشته باشید 

عزیزم زنگ بزن خانواده شوهرت دعوتشون کن برای شام غذاها رو بده اونا بخورن شرمنده شوهرت نشی . نیومدن زنگ خواهر شوهرت بزن . کاری کن حتما اونا بیان . 

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
عزیزم زنگ بزن خانواده شوهرت دعوتشون کن برای شام غذاها رو بده اونا بخورن شرمنده شوهرت نشی . نیومدن زن ...

عزیزم تاپیکم برای پارسال الان باهاشون اشتی کردم شوهرمم عید باخانوادم اشتی کرد

2810