2777
2789

بخدا ناشکری نمیکنم.ولی این بچه کولیک داشت.رفلاکس شدید داشت درحدی ک سینه منو‌ کلا ول کرد و حتی شیشه رو براحتی نمیخورد.مثل بقیه بچه ها نمیخوابه فقط تو سکوت تو گهواره.

الانم دندون داره درمیاره پاهاش شددددییید سوخته هر یک ساعت پیفو میکنه عوض میکنم.فرداشب مهمون داریم موندم چه خاکی بسرم بریزم همینجوری گریه کن بود بدتر شد.الان بازش گذاشتم تا صبح نمیدونم دیگه چه کنم.

هرکی میرسه میگه اه چه بداخلاقه بچت‌.والا بچه ما راحت سینه مادرش میخورد میخوابید.

میدونین از دست دخترم عصبانی نیستم.ناشکری نمیکنم.ولی از دست خودم عصبانیم.انقدر ک بی عرضه ترینم تو بچه داری😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی
انقدر دلم گرفته ک بعد مدتها اومدم نی نی سایت درد و دل کنم.حتی مادرم سرزشم میکنه میگه بچت لوسه.بچم ۹م ...

دور خودتو نی نیت بگردم من ناراحت نباش ابجی واست صلوات میفرستم❤

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااا 

شما چرا به خودت نسبت میدی!؟

والا که داری ناشکری میکنی

عزیزم یه کم به خودت مسلط باش

اگه میبینی شرایط بچه مساعد نیست به خدا مهمونی دادن حرامه

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
همه چیزها باهم.کولیک.رفلاکس.گفتم دیگه تمومه.حالا دندون و سوختگی شدید پا😭😭

بچه اولته؟ بچه ما هم همین بود والا 

برای همه همینن 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
انقدر دلم گرفته ک بعد مدتها اومدم نی نی سایت درد و دل کنم.حتی مادرم سرزشم میکنه میگه بچت لوسه.بچم ۹م ...

عزیزدلم ببرش دکترخوب وسرشناس متخصص اطفال 

سوختگی پاش پمادان ان بزن مطمئنم خوب میشه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

هرکی بهت اینجوری کفت بیخود کرد‌تو بهترین مادری و نی نیت بهترینه.همه این مشکلات و دارن.هرکی میگه ندارم بیخود گفته.حالا مشکل اون به شکلی دیکه بوده.به خودت افتخار کن بانو😘

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...

عزیزم تقصیر شما نیست ک خودتو سرزنش میکنی.ی بچه ای هست آرومه...یکی هم بخاطر رفلاکس و اینا خوابش مشکله... الان ک داره دندون درمیاره واسه اکثر بچه ها اینجوریه.سودا کرم بزن زود خوب میشه

وا یعنی چی؟ مگه همه ی بچه ها مثل هم باید باشن؟ مامانت از بچه ۹ ماهه چه انتظاری داره؟ ؟😑😑😑 به حرف هیشکی اهمیت نده. بچه همینجوریه دیگه مگه عروسکه که نه مریض بشه نه گریه کنه؟

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

عجب ..اینا همش تاثیر حرف دیگرانه...میخوای یه فصل کتکش بزنی مرد بار بیاد؟!

به جای سوختگیش یه کم کره بمال خوب میشه..بچه داری همینه دیگه...اگه قرار بود بچه راحت بخوابه دندون دربیاره غذا بخوره که خوب بود ..تو باید خودتو قوی کنی

خب الان بچه رو باز بذاری ممکنه پی پی با جیش کنه دوباره عصبانی بشی، به پاش پماد مخصوص بزنید مرتب، باآب ولرم پاشو بشورید، خودتونم یکم آروم باشید بچه احساسات مادر رو متوجه میشه، فکر نکنید از دل راحتی میگم اینا رو

دخترم دو سالشه و هم رفلاکس و کولیک داشت و هم بد خواب بود و هنوزم هست

بچه اولته؟ بچه ما هم همین بود والا  برای همه همینن

آره.بچه خواهرم ۴ ماهشه ن کولیک نه رفلاکس.آروومه.همه اونو میزنن تو سر من.انقدر ک هیچ جا نمیرم دیگه.از دیشبم ک بچم پاهاش سوخت بخاطر دندون درآوردن شد قوز بالا قوز

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی