2777
2789
پس مجبور برم چادر لبنانی بگیرم ولی تو شهرستان ما زیاد از این چادرا نمیپوشن اغلب ساده میپوشن تشکر خانما از راهنماییهاتون امیدوارم درست بشه
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم قیمتشون چطوریاست؟ بعضیا هستن جلوی روسریشون خیلی صاف و خوشگل وایمیسه از همون هدس که زیر روسریشون میزارن؟ یا بعضیا نقاب داره چطوری نقابه رو لای روسریشون نگه میدارن؟
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .
من هد میزارم، چون اگه نزارم افتضاح میشه. موهام لخته میزنه از گوشه کنار بیرون یه طرز فجیعی :) یه ده سالی میشه هد میزارم اگه نزارم انگار یه چیزی کمه عادت کردم دیگه. روسریمم خیلی خوب وایمیسه. بستگی به روسریت هم داره ها! از این روسریهای ساتن ابریشم بخری کمتر سر میخرون.
منم جلو شال هام رو طلق گذاشتم و ی دوخت زدم رو شال و طلق خیلی خوب میمونه و خیلی هم شیکه کش هم گذاشتم اصلا تکون نمیخوره زیرچادر این عکس رو ببین انواع رنگشم درست کردم هرکی دید گفت خوشگله براخواهرشوهرو بقیه هم درست کردم البته الان بدون چادرم آپلود عکس
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
گیره ی روسری خیلی مهمه از این گیره های فلزی سفت استفاده کنید اگر یه کم شل باشه سر میخوره البته من بیشتر مقنعه چونه دار کرپ سر میکنم.چونه دار لبنانی.خیلی راحتم واسه استفاده روزمره
آقا شنیدم میکشی بر سر عبا را،وقتی که قصد رد شدن از شهر داری *الّلهمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج*
درست کردنش خیلی راحته خوبیش اینه هم قشنگه هم از اصلا موهات پیدا نیست
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
2810