2777
2789
آره زری جون خیلی خوشگل وایساده خیلی خوبه توضیح میدی روسریتو اصلا چطوری گذاشتی اندازه طلقت رو هم بگی ممنون میشیم
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .
بذارشب شوهرم بیاد باگوشیش عکس بگیرم باتصویر درست کردنشو برات توضیح بدم قشنگ یادبگیری گوشی خودم شکسته
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول ی طلق به طول40سانت و عرض6سانتو نیم قیچی کن بعد حدود2وجب از یک سمت شالت بیا اینطرف و طلق رو اینجوری بذارآپلود عکس به اندازه طلقت دقیق شالتو بذارروش اینجوری آپلود عکس و ی دوخت بزن از اول تا اخر طلق از لبه اش مثل این شکل جایی که انگشت گذاشتم بدوز جلوی شالو ندوزی آپلود عکس
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
اینم ی نمونه امادشه البته اول شالتو اتو بزن که مرتب دربیاد بعدشم تاش نمیشه بزنی میشکنه طلقش من خودم اویزونشون میکنم آپلود عکس باهرچادری بپوشی کش دار بدون کش یاهرچی اصلاتکون نمیخوره و فرم صورت روهم قشنگ نشون میده من زیرش حجاب شال میپوشم گردنم پیدانباشه یا میتونی مثل لبنانی ها ی طرفشو با سنجاق بزنی کنار صورتت
عزیزم کش مثل چادر که کش داره کجا کش چادرتو میندازی؟اگه کلیپس داری میوفته زیر کلیپست 14سانت کش کافیه
عکس رادیولوزی برا طلق خوبه یا لوازم تحریری ها دارن میتونی از اونا ی طلق بخری ارزونه
البته فکرکنم طلق لوازم تحریری کوچیک باشه همون رادیولوژی بهتره من طلق زیاد دارم ولی چجوری بهتون بدم شوهرم از تو led که اوراق شده درمیاره طلقش بهتره
2810