2777
2789
عنوان

به بچه ی ۹ ساله پول تو جیبی میدین؟چقد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 74 پست
من پسرام یکیشون همه چیز میخوره خوراکی بیرونم میخوره  ولی اون یکی خیلی لاغره هیچ میانوعده خونگی ...

یک بسته نسکوییک بخر. 

یه قاشق نسکوییک با یه لیوان شیر قاطی کنه میشه یه شیر کاکائو خوشمزه ولی دقت کن شیرکاکائو مثل شیر جذب کلسیوم نداره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من خوراکی رو میریزم تو ظرف مثلا دو س روز یا چهار روز ی پفک یا بوشار رو میدم اما هر روز ی بستنی رو میدم .

اینجوری هم جا برای میوه و غذا هست هم خوراکی خورده هم واقعا یدونه برای بچه خیلی زیاده 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون متوجه مبلغ نیست معمولا ده تومن ولی اگ خرید کنه تو فروشگاه یا هرجایی ک معقول باشی یبارشو گوشزد می ...

اهان ممنونم 😘

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

من دانشجوی دندونپزشکی ام وضعمونم متوسطه خرج رفرنسا و رفت و آمد و کافه و سلف و اینام با خودمه ماهی پونصد می‌دن تازه  بقیه بچه های کلاسمون نهایت سیصد چهارصد می‌گیرن بعد شما ماهی ششصد تومن چه خبره  

از کلاس شیشم بهم پول تو جیبی می‌دادن ماهانه و به مقدار اندک ولی فقط برای این بود که مدیریت پول یاد بگیرم  تنقلات رو به صورت ماهانه می‌خریدند و داخل یه کابینت مخصوص نگه می‌داشتند و من موظف بودم تا آخر ماه تنقلات رو برنامه ریزی کنم واسه خوردنش ، چند ماه دو روز اول تموم می‌کردم و پدر و مادرم خیلی جدی هیچ  چیزی تا آخر ماه نگرفتن منم یاد گرفتم واسه خودمم که شده باید تا آخر ماه نگه دارم 

من تا جایی که دیدم اطرافم خونه ای که بچه هست همیشه یه کابینت مخصوص خوراکی هست تو اشپزخونش  بچه ...

یه ظرف پر میوه کن بذار رو میز مبل

میوه های فصل البته سبزیجات هم داخلش باشه مثل هویج.

حتی میتونی گل کلم هم خرد کنی و بذار تو بشقاب منبع کلسیوم هست خیلیا میخورن.

فلفل دلمه رنگی خام خرد کن بذار تو بشقاب.

انواع کیک خونگی رو درست کن ولی ترجیحا با شیره انگور نه با شکر.  شیره انگور آهن داره. کیک هم کم روغن درست کن که سالم باشه. یکبار کشمش بریز توش یکبار پودر نارگیل یکبار گردو.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چون متوجه مبلغ نیست معمولا ده تومن ولی اگ خرید کنه تو فروشگاه یا هرجایی ک معقول باشی یبارشو گوشزد می ...

عذر  میخوام  برام  جالب شد  چه جوری  علاقه مند ب خرید کتاب  شده  تو این  سن   اگه  ی کم در مورد نحوه  تربیتتون  توضیح  بدین ممنون میشم🙏🙏

پول تو جیبی خوبه اما از راهش طوری که مدیریت پول یاد بگیره 

اما اینجور که شما پول میدی هم درست نیست چون فقط خرج خوراکی مضر میشه غذام نمیخوره 

شما ماهیانه یه مبلغی براش در نظر بگیر اون پول بشه خرج ماهانه ش اونوقت اگه وسط ماه تموم کرد و دیگه پول ندادی متوجه بشه که محدودیت وجود داره و باید مدیریت کنه هزینه هاشو ، هر چیزیم نخره 

من بهش، پول تو جیبی میدم ولی برای خریدهای غیر ضروریکه معمولا از روی هوس میخواد بخره مثلا قلم یونیکورن یا یه اسباب بازی 

خوراکی حق داره دوتا بخره تو روز 

اسباب بازی من دوماهی یک دونه براش میگیرم 

کتاب خریدن آزاده هرچقدر که میخواد بخره 

لوازم تحریر هم من معمول هاش رو میخرم 

هفته ایی ده تومن بهش میدم تا پس انداز کنه اگر چیزی بیشتر خواست بخره 

حالا این بین زیرآبی میره ها میریم فروشگاه یکسری خرت و پرت میخره در کل مناسبشهست 

از امسال مهر گفتم دو هفته پنجاه بهش میدم ولی لوازم تحریر اول سال تکمیل براش میخرم و خودش باید مراقب وسایلش باشه خراب نشن اگر خراب شد با پول خودش باید بخره 

برای دختر من این روش جواب داده چون یک مدت خونه مون شده بود پر از اسباب بازی به درد نخور زود دلش رو میزد و وحشتناک ولخرج شده بود تو روز بیشتر از ده تا خوراکی میخرید الان کنترل شده و پس اندازم یاد گرفته 

حتما براش پول تو جیبی تعین کن ولی زیاد بهش نده چون فکر میکنه پس نیاز به پسانداز نیست و میتونم هرچی دلم میخواد داشته باشم

از وقتی کلاس اول دبستان بودم پدرم به طور هفتگی بهم پول میدادن و خودم برای خرجش برنامه ریزی میکردم و ...

احسنت به پدر شما 

روش درست همینه ، به بچه باید فهموند که محدودیت تو زندگی وجود داره 

نمیشه بی حد و حساب خرج کرد 

شیره انگور چقدر میریزین تو کیک؟  مثلا یه لیوان شکر لازمه،بجاش چقدر شیره بریزم؟

بچش ازش کم کم دستت میاد

من کلا قبلنا که درست میکردم کم شیرین درست میکردم که ضرر نداشته باشه. مثلا همه یک لیوان شکر میریختن مال من کمی از نصف بیشتر بود. روغن کلا حجم روغن دستور تهیه رو نصف میکردم همیشه.از طرفی کیک هایی که تخم مرغ ۳ یا ۴ تایی بودن رو ورمیداشتم. یه تخم مرغی کیکش خفه میکنه آدمو.

من بهش، پول تو جیبی میدم ولی برای خریدهای غیر ضروریکه معمولا از روی هوس میخواد بخره مثلا قلم یونیکور ...

اسباب بازی هم مناسبتی بهتره مثلا عید نوروز و روز تولد و روز دختر یا حالا دانش آموز یا شب یلدا.

کلا اسباب بازی زیاد هم برای بچه زیاد توصیه نمیشه

میت نین اسباب بازی های قدیمی رو که دیگه دلش رو زده بذارین تو جیب تو انباری یک سال بعد مجدد بهش بدین دوباره براش تازگی داره و ازشون خاطره داره

عذر  میخوام  برام  جالب شد  چه جوری  علاقه مند ب خرید کتاب  شده  ...

وقتی کوچیک بود تو فروشگاه حق انتخاب ی خوراکی مفید و ی وسیله بهداشتی داشت...چندباری دور قفسه کتاب راه رفتیم یدونه خریدم ازون ب بعد هروقت بجای خوراکی کتاب برمیداشت جایزش خوراکی بود...کم کم عادت کرد 

از کتابایی ک چندین جلدیه استفاده کردم مثل کتابای حسنی

البته باعث شدکلی خمیردندون و شامپو لوسیون داشته باشه🤣 ولی ارزششو داشت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
   من دانشجوی دندونپزشکی ام وضعمونم متوسطه خرج رفرنسا و رفت و آمد و کافه و سلف و اینام ب ...

بله این روش برا ی نوجوان عالیه ولی من امتحان کردم کودک مدیریت نمیتونه بکنه نهایتا ی روز میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2810