2777
2789
ای بابا دعوا چرا🥺

روو اینکه پریز به ریز مسائل زندگیمونو پیش خونوادش عنوان میکنه نخود توو دهنش خیس نمیخوره خیلی بهم ریخته هستم اووووف

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
روو اینکه پریز به ریز مسائل زندگیمونو پیش خونوادش عنوان میکنه نخود توو دهنش خیس نمیخوره خیلی بهم ریخ ...

*ریز به ریز

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد بی شعور من بابام افتاده تو بیمارستان مهمون دعوت میکنه بعد میگه چرا ناراحتی میگم فک کن واسه ننه ...

ای بابا🥺میفهممت که شرایط روحی بدی داری اما کاش باارامش ازش میخواستی درکت کنه.

انشالله پدرتم زود خوب میشه عزیزم

هرکجا نوریست ز انوار خداست🌱

خدایی من از دست این بشر چه کنم یعنی چه کاری از دستم بر میاد🤦🏻‍♀️🤣

مح یه  مـ🖤ـا کـ🧡ــانی دو آتیـ🔥ـشم اینم بگم هِیتِر عزیز نظرت،خود،همچنین قیافه ی نهضت اصلا برام مهم نیست 🙂🖖🏻 پس اگه از ماکان خوشت نمیاد لطف کن ریپلای نکن چون من نیازی به صحبت کردن با تو و امثال تو ندارم😏☝🏻  ༺ཌ༈پـرواز کـرد پـرید از رو شـونـم🕊یـه نـارنـ🧡ـجـی پـوشی که لالایـی🎶واسـش مـیـخوندم🙂🤞🏻خودش بـهـم گـفت:«تا هـمیشه میـمونهـ‌پیشـم😍کـاش یـهـ خواب باشه دارم دیوونه میشم🥺شـکـ💔ـستی دلـ❤ـمو بـگو دیـگـه چی مـیـخوای از ایـن دل🙂ولـم کـن 🥲 یـه جـوری خـوردم زمیـ🌍ـن خـ💚ـدا بیا جـمـعـم کن خدا بیا جمعم کن🖤بـردی حواسمو🚶🏻‍♀️هـمـیشه‌حـواسم‌بودکجـاست‌حواس تو🤌🏻👀مـن زخمتو خوب کردم که ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ولـی چـشـ👀ـات هـیـچ وقـت ندیـد☝🏻ایـن دسـت مـن بود🙋🏻‍♀️ کـه روی بالـت دسـت کشـیـد👋🏻 ولـی دل تـو هـم دسـت کشـیـد🚶🏻‍♀️کبـ🕊ـوتـر نارنـ🧡ـجی من چـه راحـتپَـ🕊ـر کـشـیـد...! . . . یه روز سرد❄🌬دیدمت👀 تنها تر ازمن🙋🏻‍♀️🚶🏻‍♀️خـسـ🥱ـته از این مـردم بی رحم🥲با دیدنت سر پا شد این تـن😍🧍🏻‍♀️تا زخـمـ🩹ـتو بـستم دیدم یهو خالیه دستـ🖐🏻ـم حـالـم خـوب نمیشـه اصلاً🥲☝🏻خدا به همرات👋🏻 نارنـ🧡ـجی من...!༈ད༻
بیشتر ببینید
ای جان😂رفاقتتون مانا باشه همیشه😍

دور سرت بگردم🥺🧡😘

مح یه  مـ🖤ـا کـ🧡ــانی دو آتیـ🔥ـشم اینم بگم هِیتِر عزیز نظرت،خود،همچنین قیافه ی نهضت اصلا برام مهم نیست 🙂🖖🏻 پس اگه از ماکان خوشت نمیاد لطف کن ریپلای نکن چون من نیازی به صحبت کردن با تو و امثال تو ندارم😏☝🏻  ༺ཌ༈پـرواز کـرد پـرید از رو شـونـم🕊یـه نـارنـ🧡ـجـی پـوشی که لالایـی🎶واسـش مـیـخوندم🙂🤞🏻خودش بـهـم گـفت:«تا هـمیشه میـمونهـ‌پیشـم😍کـاش یـهـ خواب باشه دارم دیوونه میشم🥺شـکـ💔ـستی دلـ❤ـمو بـگو دیـگـه چی مـیـخوای از ایـن دل🙂ولـم کـن 🥲 یـه جـوری خـوردم زمیـ🌍ـن خـ💚ـدا بیا جـمـعـم کن خدا بیا جمعم کن🖤بـردی حواسمو🚶🏻‍♀️هـمـیشه‌حـواسم‌بودکجـاست‌حواس تو🤌🏻👀مـن زخمتو خوب کردم که ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ولـی چـشـ👀ـات هـیـچ وقـت ندیـد☝🏻ایـن دسـت مـن بود🙋🏻‍♀️ کـه روی بالـت دسـت کشـیـد👋🏻 ولـی دل تـو هـم دسـت کشـیـد🚶🏻‍♀️کبـ🕊ـوتـر نارنـ🧡ـجی من چـه راحـتپَـ🕊ـر کـشـیـد...! . . . یه روز سرد❄🌬دیدمت👀 تنها تر ازمن🙋🏻‍♀️🚶🏻‍♀️خـسـ🥱ـته از این مـردم بی رحم🥲با دیدنت سر پا شد این تـن😍🧍🏻‍♀️تا زخـمـ🩹ـتو بـستم دیدم یهو خالیه دستـ🖐🏻ـم حـالـم خـوب نمیشـه اصلاً🥲☝🏻خدا به همرات👋🏻 نارنـ🧡ـجی من...!༈ད༻
بیشتر ببینید
ای بابا🥺میفهممت که شرایط روحی بدی داری اما کاش باارامش ازش میخواستی درکت کنه. انشالله پدرتم زود خو ...

ممنون نفهمه عزیزم نمیفهمه خودش مامانش کرونا گرفت داشت خودش رو جر میداد هروز خونه شون بوذ و این بیمارستان اون بیمارستان می‌برد 

😊

زنگ زدم مشاوره تلفنی 🥲

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
بیشتر ببینید