2777
2789

توضیح بده مردن 

فنا نیس 

بعدش یه دنیای دیگه اس 

بگو خوبی کنیم این دنیا 

اون دنیا خدا پاداشش رو میده 

باید به هم خوبی کنیم 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو مردن هم مثل به دنیا اومدن یه بخشی از زندگیه

مث وقتی که خوابای خوب  می بینیم خوشحالیم مث وقتی که بیدارمون می کنن بریم‌مدرسه مث اون لحظه شیرینه. ما اومدیم تو دنیا کارای خوب بکنیم بریم پیش خدا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم بچه بودم همینجوری بودم، خب الانم با اینکه۲۴ سالمه و این آگاهی رو دارم که روح نمیگیره بلکه به زندگی میپیونده، از مرگ عزیزان خیلی ناراحت نمیشم، ولی ترس از دست دادن بابام رو دارم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اینم میترسه،دیوونم کرده

تراپی ببرش، خودت نمیتونی حلش کنی. بد چیزی میشه سنش که رفت بالا، همین الان که تازست، ببرش تراپی، درستش میکنن. البته حقم داره داره ظرف روحش بزرگ میشه، پذیرشش براش سخته، قبول کن ماها که بزرگیم هم نپذیرفتیمش، درکش کن خب.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.