2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خواهرجلوسرش ریزش سکه ایی داشت شب تاصبح میزاشت وخوشبختانه موهاش دراومد. برای تقویت میخای2ساعت حتماباشه کلاه پلاستیکی بزار.برای ابروهم عالیه. برای دردپاوزانودردهم خوبه.

میدونی یکی از خواص روغن سیر همین خاصیت ضد ریزشش هستش که به نظرم روی موها معجزه میکنه . اینو بخون

خواص روغن سیر به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی بیوتیکی ، ضد قارچی و ضد میکروبی ، به راحتی می تواند با عفونت که باعث ایجاد شوره سر می شود مبارزه کند . همانطور که می دانید ، گوگرد با بهبود پوست های تحریک شده و ملتهب از خارش سر به هنگام شوره جلوگیری میکند . به دلیل وجود گوگرد در روغن سیر استفاده از آن در شامپوها بهترین گزینه برای جلوگیری از شوره سر و اثرات آن است .

اسی استفاده کردی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بیشتر ببینید
نه خرگوشک میزنم ابروهام پرشد ولی به موهام اتقدی نزدن که تاثیرش ببینم

من دوماه مرتب خرگوشک زدم موهام.فایده نداشت

روغن سیر درست کردم نمیدونم چطوری باس بزنم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بیشتر ببینید

خیلی روش های خونگی بهتر برای درمان ریزش مو هست میخوای بیا کانالم کلی روش گذاشتم برای ابرو مو پوست جوش لک کک و مک همش ایدی هم تو امضام هست

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
چطوری درستش کردی گلم میشه بگی ممنون

یک بوته کامل سیر رنده کن تو شیشه مربا خوری کوچیک بعد روغن زیتون یا کنجد میریزی روش یکهفته کنار بزار هر روز شیشه یک تکون بده 

برای درد مفاصل و پادرد و زانو درد هم خوبه 

البته من یکبار تمام سیر رنده کردم زنجبیل هم کمی ریختم روغن مایع هم ریختم گذاشتم یخچال برای غذا استفاده میکردم خوب بود