2777
2789
عنوان

خواهرم دوتا درس رو افتاده

166 بازدید | 17 پست

پس فردا باید بره ازمون بده .....

اگه اینم پاس نشه باید چیکارکنه

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دبیرستانی هستش واحدشو باید دی امتحان بده دوباره 

دبیرستانه .یازدهم هست .

الان یعنی از اول باید بخونه؟

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
اگه دبیرستان باشه میره پایه بعد ولی شهریور یازدهمش باید دوباره امتحان بده این درسارو

ترم دوم افتاده  الان پس فردا شهریورشه  اگه بیفته باز چی میشه

عزیزم  همراه پایه بعدی دی ماه این واحد افتاده رو امتحان میده  البته بازم شاید من اشتباه ...

جدی ؟ یعنی میتونه بره پایه بعد؟

دبیرستانه .یازدهم هست . الان یعنی از اول باید بخونه؟

ن عزیز دوازدهم ک داره نیمه اولشو میده یعنی دی /یازدهمم میده 

میتونه تبصره تک ماده هم بزنه تو دیپلم (نمره سالانه بالا 7 با تبصره و تک ماده پاس میش) 

امیدوارم مفید باوشه نظرم براتون و متوجه بشید💓انشالله خواهرتون هم بهترسن نتیجه رو بگیره