2777
2789

بچه ها جونم چیکار کنم من چون خیلی چاقم اصلا اعتماد به نفس ندارم حرف بزنم اومدم باشگاه لاغر کنم دوبرابر پول دادم ولی اونجوری نیست ک دلم بخاد مثلا عرق نمی کنم روند کار کنده میگه اول بدو ۳۰ دقیقه تند راه میرم بعد میشه اینجا ۴ ست پشت بازو بعد من وایمیستم میزنم بعد دستم بالا نمیاد با وزنه ۲ کیلویی احساس کردم دستم داره میافته بعد هی تا آخه ساعت حرکت های بازو گف مثلا جاهای دیگه بدن کار نمیکنه اصلا و تحرکی نیست الان دستام به شدت کوفته شده و نمیتونم راست کنم 

نمیدونم روشش درسته یا نه ؟نظرتون چیه🥲

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یک روز بالاتنه 

یک روز پایین تنه  کار کن 

و به تدریج لاغر میشی 

قراره نیست خیلی زود لاغر بشی 

کالریت رو هم محدود کن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
عزبزم کسی که میخواد لاغر کنه اصلا نباید ورزشا سنگین بره دمبل برداره باید ورزش هوازی کار کنی

همون واقعا تو باشگاه دستم داشت میافتاد

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 
بیشتر ببینید
یک روز بالاتنه   یک روز پایین تنه  کار کن   و به تدریج لاغر میشی  & ...

اهان پس اینجوریه

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 
بیشتر ببینید
همون واقعا تو باشگاه دستم داشت میافتاد

عزیزم دستت که باید بیفته تا بدن تحت فشار نباشه عضله درست نمیشه ولی کلی میگم ورزش سنگین اصلا برای لاغری نیست برا عضله سازیه اول باید چربی ها اضافه اب شه بعد عضله سازی کرد

الان ایروبیک یا بدنسازیه . شما وزن بالاس .مگه خصوصی گزفتی؟

اره خصوصی

بیشتر ببینید
عزیزم دستت که باید بیفته تا بدن تحت فشار نباشه عضله درست نمیشه ولی کلی میگم ورزش سنگین اصلا برای لاغ ...

نمیدونم شاید اولین روزه بنظرم سنگین اومد

بیشتر ببینید