2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم بچه ها...یعنی درست میشه بیاین اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 107 پست
زیاد خودتو درگیر نکن با مشاور صحبت کن من شوهرم بهم خیانت کرده و دارم جدا میشم ولی اصلا دوست ندارم ...

نمیتونم...نمیتونم بزارم زندگی ک اینهمه براش جون کندیم بره رو هوا

خودس ک بیشتر از همه واسه زندگیش زحمت کشیده 

بگردم🥺خوب مادر شما شرایط طلاق داره مادر من نداره چون خانوادش نه حمایت میکنن نه وضعشون خوبه باز اینج ...

ای جانم قربونت بشم من مادر منم هیچ پشتی نداره 

جز من 

ولی شاغله 

خدا کنه که همه چیز درست بشه گلم 😘🥺

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبااااش یکمی ب عواقبش فکر کنی یه جوری جرئت میاد تو وجودت خودتم تعجب کن ته دلتو خالی نمیکنم چون کام ...

راس میگی به ایناهم فکر کردم ولی... اخرین بار چن ماه پیش بود دیدم اگه بازم چیزی ازش ببینم باهاش حرف میزنم که چاره ای نیست 

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
نمیتونم...نمیتونم بزارم زندگی ک اینهمه براش جون کندیم بره رو هوا خودس ک بیشتر از همه واسه زندگیش زح ...

پدرت خودش باید بخواد

ای کاش مامانت باردار نبود ۹۰ درصد خیانت مردا تو بارداری زن شون اتفاق میفته و دلیل شون خیلی مسخره اس  

ای جانم قربونت بشم من مادر منم هیچ پشتی نداره  جز من  ولی شاغله  خدا کنه که همه چی ...

همینکه شاغله خوبه کاش مادر منم شاغل بود ایشالا که درست میشه من دلم روشنه💕

پدرت خودش باید بخواد ای کاش مامانت باردار نبود ۹۰ درصد خیانت مردا تو بارداری زن شون اتفاق میفته و د ...

این بچه مامانم ۱۰ تا قرص سقط سرش مصرف کرده ولی ب خواست خدا موند و گفتن سالمه...پدرمم قسمش داد قرص نخوره الانم هرچی ک بخاد براش میگیره اگه من بداخلاقی کنم بهم حرف میزنه و..کلا پدرم ادمیه ک توی ۷ دولت محبوب دل همه س همه خوبشو میگن 

دیگه چیزی ندیدی؟؟ بگو ببینم رابطت با پدرت چطوره؟

نه ندیدم یعنی تلاشی نکردم ببینم یه دوره افسردگی گرفته بودم که هیچی برام مهم نبود رابطمون خوبه همدیگرو دوس داریم

نه ندیدم یعنی تلاشی نکردم ببینم یه دوره افسردگی گرفته بودم که هیچی برام مهم نبود رابطمون خوبه همدیگر ...

یه راه کاری دارم

خیلی عادی بدون اینکه متوجا بشه میدونی برو پیشش بشین براش تعریف کن بگو وااای بابا رفیقم پدرش خیانت کرده مامانش فهمید خودشو کشت یا مثلا بگو آبروشون رفت بعد بگو وای خداروشکررر واسه من این اتفاق نیفتاده اگر بیفته خودمو میکشم

احتمالا خیلی تحت تاثیر قرارش میده

2810