2777
2789
عنوان

بیبی فیس یعنی چی؟!!!

2996 بازدید | 19 پست

تازگی دارم میرم باشگاه با هر کی که هم صحبت میشم میگم۳۲ سالمه و بچه دارم که ده ماهشه هی میگن بهت میخوره ۱۸ سالت باشه بهت میخوره ۲۰ سالت باشه بهت نمیخوره بجه داشته باشی بعدم میگن بیبی فیسی و اینکه ی ارایشگاه هم قبلا که میرفتم بهم میگفت که بی بی فیسی

الان بیبی فیس حرف بدیه؟!معنیشو میدونم اینکه ب ی نفر بگنو نمی دونم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی صورت بچگونه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

حرف بدی نی اوج خوش شانسیه یه نفره تو ۳۲سالگی بهش بگن اینو.‌سادش یعنی سنش بهش نمیخوره خوب مونده.

کجاش بده؟ 

یه چیزایی نمی‌شه دیگه. ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه. شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه‌ای شد. نمی‌دونم. ولی کاش میشد...

یعنی به چهره ات میخوره جوان تر و کم سن و سال تر از سن واقعی ات باشی

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

صورتت بچگونست

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                                 تو تاپیک های عکس تگم کنید♥                                                            تاپیک ناشناس من🙂
بیشتر ببینید

یعنی معنیش این نیست قیافه ات بچگونه است یعنی ظاهرت کمتر از سنت میزنه شاداب تری

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
بیشتر ببینید