2777
2789
عنوان

کسایی که ریاضی بلدن میتونن به این سوال ها جواب بدن؟ ریاضی پایه ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 4570 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها همین سوال ها بود من اشتباه نوشتم 60 تا اخه همونطور که گفتم نمونه سوال که از سوال 41 تا 60 بود من هم بدون دقت گفتم 60 تا سوال دوسه تا سوال بود که شکل بود نتونستم بگذارم ممنون میشم هرکدوم که بلدید راهنمایی کنید
من برم به بچه ام برسم بر میگردم
بازم ممنوننننننننننننننننننننن
معصومه جون من جواب سوال 4 رو برات میگم.
ببین عزیزم این مسئل با رسم شکل ساده تر فهمیده میشه.
تعداد مرغ و خروس ها و گوسفند ها 34 تا هست .
34تا دایره ی کوچیک بکش که هرکدوم نشون دهنده ی یک حیوان هست.
حالا برای هرکدوم 2 تا پا بکش ، چون بدون همشون 2تا پادارن. پس تعداد پاهای 34حیوون میشه 68 عدد.
چند تا میمونه؟12عدد(68-80) ، این 12تاتعداد دست ها هست ، 12تقسیم بر2میشه 6.برای 6تا از اون دایره ها 2تادست هم بکش.
حالا اگه بشمری 6 تا گوسفند داریم.2برابر تعداد گوسفندها که میشه 12 خروس داری ، تعداد خروس ها سه چهرم تعداد مرغ ها بوده ، یعنی 16تا هم مرغ داری.
که جمعشون 34تا.
سوال 10:
مجموع زاویه و متممش میشه 90. تو این مسئله اندازه ی متمم زاویه+ 20.پس برای اینکه اندازه زاویه رو حساب کنیم .20تا از 90 کم می کنیم میشه 70...70 رو بر 2 تقسیم می کنیم میشه 35.یعنی اندازه زاویه 35 هست و اندازهی متممش 55.
وقتی زاویه ای 35 درجه هست مکملش هم میشه 145=35-180
والله مارجا جون این نمونه سواله هارو دوشنبه دادن و گفتن پنج شنبه ازمون دارن
منم از پسرم نپرسیدم ولی میخوام خودم اطلاعاتم کامل باشه تا ببینم چی میشه و چه طوریه وقی حل کرد متوجه بشم درست حل کرده یا غلط
ج سوال دوگزینه سه. ١٩/٢٤
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
مامان معصومه سوال یکی برات توضیح میدم
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
2810