2777
2789
دستت درد نکنه این همه تایپ کردی،،،خدایی چطور طاقت میاری برنج نمیخوری پس چی درست میکنی ناهار و شام؟

دوتا دیگه هم نوشتم  بخونش پایین تر

همه اینا باز  ۱۰۰ درصد نیست بازم هرچی خدا بخواد

ولی اون سایت گفتم سن خودت دقیق میزنی

مثلا اگر ۲۳ سال و ۳ ماهته همون ۲۳ سال حساب میشه

و ماه ها که در اینده قصد اقدام داری ب عنوان اخرین پریودت میزنی

میزنه  مثلا تو بازه جنسیت پسر یا دختر میشه

همون چینی

مثلا من برا دخترم یادمه ۱ فروردین بی بی چکم مثبت شد

اخرین پریودمم میشد ۱ اسفند

تو سال هم ۲۷ ساله بودم

زدم. جنسیت زد دختر و درستم بود

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
دستت درد نکنه این همه تایپ کردی،،،خدایی چطور طاقت میاری برنج نمیخوری پس چی درست میکنی ناهار و شام؟

الان لینک سایت میفرستم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یادداشت کردم اینهایی که گفتی رو امیدوارم خدا ب جفتمون پسر صحیح و سالم بده،،،،انشاءالله علی وار تربیتش  کنیم،،،راستی من شنیدم نذر اسم محمد یا علی خیلی جواب میده،،،من نذر کردم. 

https://www.proomag.com/تعیین-جنسیت-جنین/

دوتا دیگه هم نوشتم  بخونش پایین تر همه اینا باز  ۱۰۰ درصد نیست بازم هرچی خدا بخواد ولی ا ...

دیدم عزیزم خیلی ممنون،،،عکس گرفتم از نوشته هات توکل ب خدا انجام میدم،،،راستی این قرص هارو آزاد میخری؟یا بیمه شامل حالشون میشه؟گرونن؟

دیدم عزیزم خیلی ممنون،،،عکس گرفتم از نوشته هات توکل ب خدا انجام میدم،،،راستی این قرص هارو آزاد میخری ...

والله نه خیلی هم گران بود بیمه هم شاملش نشد

ولی تکمیلی داریم سونو ویزیت باز پس میدن

الان هواگرمه شما هندوانه نمیخورید؟ 

نه هندوانه جز ممنوعیات به جاش طالبی میخوریم پتاسیمش بالاس

منم یادداشت کردم اینهایی که گفتی رو امیدوارم خدا ب جفتمون پسر صحیح و سالم بده،،،،انشاءالله علی وار ت ...

ممنون از دعا قشنگتون. خداوند مراد دل شما رو هم بده توکل بر خدا