2777
2789
عنوان

خیال بافیم ایندمو نابود کرد چ کننمم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 61 پست
ممنون ایده خوبیه☺

خواهش عزیزم منم مثل خودت بودم و الانم کمی هستم شخصیت مون خیال پردازه و این اصلا بد نیست توی نت سرچ بزن ازمون mbti

این تست رو بده با شخصیتت بیشتر اشنا میشی

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنینکارو میکنم بعضی مواقع ولی خو دیگهغرق میشم

مثل اعتیاد میمونه باید به مرور ترک کنی برای خودت قانون بزار که فقط قبل از خواب خیالبافی کنی و حتما به این قانون عمل کن بعد از مدتی در اثر خستگی مشغله  خیالبافیت کم میشه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
منم مثل شما منتها من چندتا داستان داشتم نوبتی مثلا سه ماه یکیشون خیال بافی میکردم بعد سه ماه اون یکی ...

آره حس خوبی میده مثلا تو جنگل یا سفرهای تاحاا نرفتی تو ذهنت تجربه و تصور میکنی ولی زیادش خوب نیس

مثل اعتیاد میمونه باید به مرور ترک کنی برای خودت قانون بزار که فقط قبل از خواب خیالبافی کنی و حتما ب ...

درسته کم میشه ولی چون خسته میشم میخام حالم خوب بشه دوباره میام سراغش

MD داری یا همون اختلال خیال پردازی ناسازگار. منم دارم. روانشناس های زیادی نیستن که ازش اطلاعات دقیقی دارن. با چندتا از بچه هایی که این اختلال رو داشتن که صحبت میکردیم متوجه شدیم هر چقدر سعی کنی خیال پردازی نکنی و ازش فرار کنی اتفاقا بیشتر درگیرش میشی. بعضیاشون که نوشتن رو شروع کرده بودن میگفتن حالشون بهتر شده البته درمان دارویی هم شروع کردن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من موقعی که توی سن نوجوونی بودم خیلی خیال پردازی میکردم دنیای فانتزی ای داشتم که با دنیای واقعی خیلی متفاوت بود الان دیگه نمیتونم خیال پردازی کنم .شما یه آزمون شخصیت شناسی بده 

درسته کم میشه ولی چون خسته میشم میخام حالم خوب بشه دوباره میام سراغش

مثلا قراره فقط قبل از خواب بری سراغ تخیلاتت اجازه بده اونقدر خسته و خواب آلود بشی که فورا بعد از ورود به رختخواب خوابت ببره اینطوری مجال خیالبافی نداری 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید